Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
# THINKING OF YOU
Friday, January 11, 2013 | 0 Comments
motif entry?
isi masa terluang kot. haha. amboii, buku tak nak baca pulak? cett.
#nowplaying: thinking of you - katy perry
dan ofcourse lah tetibe teringat buah hati yg sorang tu :)

alolo, kesian dia demam. risau sangat ni. tak pernah lagi dekat UUM ni dia demam sampai kena pergi Pusat Kesihatan malam-malam. risau berganda tahuu tak? haih. dan lagi risau bila esok dia ada paper dan dia tak study apa apa. sigh. nasib lah last paper dia. kalau byk lagi, tak tahu lah nak jadi apa cenggini.
take a good care of yourself awk. makan ubat tu ikut masa. jangan skip. makan lah nasi sikit okay. badan tak dapat makan, nanti lagi lambat sembuh. nasib annual camp lama lagi. kalau annual camp nak dekat, memang org tak kasi awak pergi annual camp tuu paham tak? nnti dekat annual camp take care sangat sangat tau. awk masuk hutan. berisiko tu. jangan nak ikut kepala sendiri je tahu tak? awak dalah degil. puk kang kalau degil degil kat hutan. anything can happen, saya tak nak apa apa jadi kat awk.

sekarang dia da tido lepas makan ubat. biarlah dia rehat. tak nak menganggu. yg penting. saya tunggu awak. wish awak cepat sembuh :) jadi budak baik okay, jangan notyy2. saya tunggu awak. yg pasti saya mesti rindukan awak nnti.


#btw, kami tak berjanji. tapi gerak hati sama utk pakai baju warna yg sama. aleh aleh masuk kereta, ehhh. awk sukeee tiruu kiteee. dah 2kali pakai baju yg sama :) ohhh, pleasure utk situasi yg mcm ni. kami tak sweet pun. hanya menjadi diri kami untuk hubungan ni. tak expect apa apa, tapi in shaa allah yg terbaik untuk relationshippp yg masih jauh lagi ni. panjang lagi perjalanan aku dan dia. wish the best for both of us. aminn :)