Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
FULL OF LOVE;
Sunday, January 27, 2013 | 0 Comments
hai sweety hai handsome.

mood malam yg da masuk 28 januari 2013 ni, jiwanggg. kehkeh. tak suka? ala, please please suka. buktinya, background music blog saya yg comel mcm tuannya ni. alamak, perasann sudahhhh =D tak suka lagi? tutup mata! =) tapi da alang blogwalking, stalk lah smpai habis okay .pehhh gedikk saliza ni. kk cukup.

dah seminggu lebih di bumi johor darul takzim ( JDT ), eh saje nk mention JDT. hihi. penangan bola. ni currently sdg tgk OLDHAM - LIVERPOOL. hai suarez =)


alhamdulillah dapat bersua dengan kawan sekolah stk dlu. hai kawan, da membesar kita kan. da dewasa kita kan? semoga kita kita semua sihat, bahagia dan kuat selalu macam harimau. auuummm. wanita tu cukup unik. keunikan tu akan lebih terserlah dengan bagaimana matangnya kita menghandle sesuatu. ekkk eh, ayat, meng-'handle' pun boleh. haha. paham kan paham kan? thanks memahami. gambar menceritakan segalanya :


comelnyaaa semuaaaa. its so fluffyyyy. *tetibe. hehe



-
-
-
-
-
-
-
-
-


masa berlalu. saya tunggu buah hati balik kluang hampir tak kurang 2minggu lagi. sabar sabar. semua akan berlalu seiring waktu.

safiq : bulan cantik malam ni. hope awk tengok jugak ea. walaupun jauh dgn awk, tp kita dpt tengok bulan yg sama kan. 

omomoooo, sweetnya dia alahaiiii. i'm melting. kihkih. dont worry, i'm waiting =)  cmnilah kami, bila da terbiasa sama sama, text or otp , bila jauh kejap, tak keruannn. eh ehh. 



k la, niat nak buat short entry jee. sampai ketemu lagi yea stalker.
be strong in what ever situation. Allah with us.
goodnight world.
assalamualaikum.