Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
BYE SEMESTER SATU 2012/2013
Monday, January 14, 2013 | 0 Comments
assalamualaikum.

cepatnya semester satu berlalu. rasa macam baru je daftar masuk dekat universiti utara malaysia ni. rasa mcm masih dalam kereta heading to sintok ni dengan family tercinta. arghh, kejapnya da nak habis sem satu. counting. ehh lagi 3 ke 4hari will heading to kluang, johor darul takzim. oh ohhh i'm coming home, tell the world that i'm coming homeeee! :> excited *smile*

17hb ni last payyper untuk semester satu, business accounting :) tapi tapiiii. saliza ni da siap packing barang. nampak tak permainannya? haha. buku done, baju done, kasut done, basuh baju done, basuh alas bantal pun done. thanks pakcik kiteee hntarkan kotakk utk letak buku. luggage, kotak, beg yg plastik sederhana besar tp nape mcm x cukup ==" lantak lah, cmpur2 je nnti.


yeayyy, tinggal nak balik je ni. arghh, rindunya nak tido dan bangun lmbattttt! >< *ehh da post kat entry lepas kot apa yg dirindukan. haha.

kk,k. cuti sebulan bukan lama pun .kejap je. nanti aleh2 da masuk semester dua. hmm, da dipelawa utk join sekretariat for Majlis Perwakilan Pelajar under HEP. berurusan dengan MPP Exco Kemudahan dan Kebajikan. kira aku ni control kebajikan student lah. apa yg terkurang, apa yg tak kena. hoho. okay interesting. tapi bila pikir betul betul, hmm takut tak boleh kasi full comitment. study pun terumbang ambing.sebb risau effect kat benda lain. yela, belum dapat arrange masa betul betul. duduk sini kalau da start kuliah, busy dengan assignment, 24jam kadang kadang tak cukup pun. arghhh. so, lupakan lupakan. jangan berangan okay saliza. semester satu pun masih sasauu lagi -_____- k sorry bro.

and now, da nak balik dah. mcm mcm berlaku and macam macam happen dekat sini. alhamdulillah untuk segala nikmat dan ujian. terima kasih utk segala kenangan. syukur utk segala keberdikarian pada diri sendiri. credit to me *dancing*

setiap gambar ada ceritanya -___________-


cerita uum :>




cerita buah hati saya :>



cerita perjalanan sebelum balik kluang. yeayyy, ni mission accomplish. at jeti kuala perlis. nak tengok matahari terbenam dengan dia. tak rancang pun. cuma pena suggest nak tengok one fine day. tapi ,keadaan mnjadikan dapat tengok sebelum balik kluang. sebelum habis semester satu. cantik ,tenang and awesomeee :)



take care semua. alhamdulillah utk semua.