Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
COUNTING
Wednesday, January 9, 2013 | 0 Comments
banyak benda tengah counting sekarang ni.


first and foremost, another 8 days nak balik kluang sweet kluang. OMG, OMG, OMG. sangat tak tersedar sebenarnya. tu pun encik boyfie yg mention. tak perasan bila da busy busy. yela. dah takde kelas, finall jeaaa, so kadang kadang hari pun dah tak tahu hari ape = =" kegilaan apekah? tetiba teringat masa mula mula busy dengan assignment yg menimbun, dalam kepala cuma satu je. cepatlah cuti sem satu ni oii. ish. pantas masa bergerak, tanpa sedar. tak kisah lah, yg penting bau bau kluang dan home sweet home da semakin dekat, da semakin hampir. nyummm, slurppp! boleh lah makan sedap sedap dekat rumah lepasni, gaduh dengan adik, tengok tv 24jam, tgk kartun, online, tidooo lambat dan bangun lambat, boleh la tengok wayang, main bowling, mcd, pizza lepasni. huehehe. nikmatnya! *dancing* >____<

second, 
Principle of Management ✔
Ecom I ✔
Kenegaraan Malaysia ✔
TITAS ✘
Asas Keusahawanan ✘
Business Accounting ✘

3 papers left. huayooo. cepatlah masa berlalu. permudahkan segala urusan ni Ya Allah. lama sangat dah counting nak habis final exam ni. dari 28hb december sampai lah last sekali 17hb januari. jangan tanya kenapa lambat habis. ia nya adalah kerana gapp yg sangat lama. sampai mood study pun lari dah. grr. bayangkan aku exam tahun depan baru habis. dr tahun lepas tak habis habis. HUAHAH. kegilaan apekah? esok exam dan saliza masih meng-update blog. ini memang sudah melampau. ala alala, amek masa kejappp je *sambil buat muka comel* baca buku pun sekarang mcam baca bedtime storyyy. ngantok memanjanggg. hai, kembalikanlah mood saya. lagi separuh subjek nak habis ni. sabar sikittt.

third, 10/1/2013 , eh tarikh esok lettew. cepat lagi masa. yeayyy, HAPPY 3RD MONTH ANNIVERSARY sayangku. fulamakkk, ok ok chill. baru 3bulan ,belum 3tahun kan? tp nak say, alhamdulillah. semoga terus kekal selamanya, semoga dia menjadi yg terakhir. aminn ya rabb :) banyak lagi yg perlu dilalui, jauh lagi perjalanan. kuat kuat. my baby boo da semakin suka bebel. ye yee, tapi comel sangat. seriuss. yela, dia bebel utk kebaikan juga kan? so, nak kesah apa. tadah jela telinga. and everyday semakin dan semakin rindu dekat dia. bukan tak spend time, bukan tak call atau text, tapi rasa tak puas. rasa mcm tak ckup semua tu. hamboii. taktahu perasaan apa lah cenggini. tapi baik kan? nak jadi girlfie yg comel selalu utk dia. heyyy untuk dia, untuk dia *crazy* hahah

fourth, okay lagi 8hari je nak spend time dengan dia. lepasni cuti , saya di kluang. dia di uum. latihan palapes. dekat sebulan. penuh aktiviti dia, masuk hutan bagai. so, tak boleh nak gedik dan memanjeee da. aisemen. takpe saliza, belajar belajar. ada hikmah ni. sigh. *senyum* awak jaga diri, jangan lupa solat, hati hati dalam hutan tu, jangan lupa makan, jaga kesihatan awk okay. lepasni takda lah sape nak tanya saya da makan belum, saya da solat belum, ckap iloveyou ,imissyou lagi lepasni, onthephone tiap malam *wipe tears*

#nowplaying thousand years. sobbb