Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
HAI, SAYA TOURIST!
Monday, January 7, 2013 | 0 Comments


hai hai saya tourist :D

eleh, pegi sempadan thaiii je kot.ala, okay la tuu kan?
terlalu byk gambar candid. ni baru sikit. byk lagi dalam desktop tuu. haha.. adodoii. 
uum --> wang kelian --> gua kelam --> empangan perlis --> kangar --> uum
tgk tak betapa betapa kegilaan melanda tuu? sakan berjalan kan ? haiyooo. padahal demam masa tu.
agak tak larat jugak nak menapak sebenarnya. kesiann buah hati nak melayan kerenah comel kitee ni >_<


to encik boyfie : awk suka sangat membebel sekaranggg wooo.
lagi lagi part kalau aku taknak makan. bukan menggedik, memanja xmo makan. tapi memang perut mcm sebuu. mungkin sebb da rajin skip makan atau makan da tak ikut masa. so masuk angin. makin menjadi jadi bila rajin tak turun makan. buah hati kite mmbebel, adoii. pecah telinga ni. haha. dia ckap dia tak paham kitee. lapoo tp takmo makan. ala, bukan sajee saje. tp macam tekak loya je. kalau dapat bubur mcd sedapppnya :/ *HHA. sempat lagi. pakcik kiteee cakap, jangan lah manjakan diri tu sangat. paksa je makan. perut awk kosong nnti mula lah sakit perut. ubat da makan belum? makan lah biskut ke roti ke. gi turun makan sekarang! hah gituuu. tahu lah palapes = ="
mcm makcik makcik dah. psai tu kiteee panggil awokk pakcik. takpeee. comel lettew. bebel utk kebaikan kitee. kitee pun jenuh nak dengar. so jawabbb jela kkk kkk. hihi. 

alolo, sweet lettew asek marah2 kite bila kite terjalan belakang sikit dr dia. takut kena culik lah, takut kena bawak lari lerw. yeyeye, tahu kat tempat org mase tuu. bahaye. betul jugekk sebenarnya. apela saliza ni. takpe takpe. bodyguard aka rembooo ade. muehehe. tengok tengok, gila sudehh ni. adodoi. saliza saliza, lusa exam awk sakan blogg kan. acanne acanne ni =='

lepastu beli burger ayam special. tak habis makan :( bukan sesajeee. org da cakap dgn pakcik, xnak xnak. membazir nnti kalau tak habis. tp dia order jugekk. huh. sajeee nak kena bom dengan kiteee lettew. haiyoo. last last buang ke dalam tong sampah juga. hmm. pastu, kami kami makan steamboat. o mak aihh. memacam selera diorang ni. tahu ke tidak budak comel ni hilang selera makan? grr. i dalah memeyyy x makan steamboat. tapi bila bau ayam yg diorang bakar, phewww. sedap pulak rasa. pakcik suapkan kitee. nyumnyum. macam babyy rasa. hihokk. ala, bukan selalu. kan demammm :D

eh wokeh wokeh, malas bebel panjang. nnti mcm makcik2 pulekk.
seeyou awokk. take care.
gudnite. assalamualaikum.