Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
rindu orang kluang
Friday, September 14, 2012 | 0 Comments
sangat dan TER sangat rindu.especially Encik Jamidin dan Puan Sabariah.and dearest adik-adik kesayangan. Angah nd Akim.
RINDU SERINDUNYAA
argh ,tacink pulak:131:

sekarang da sangat faham erti pengorbanan. erti kehidupan .erti kerinduan yg membuak-buak.
jauh dari segala-galanya bila aku berada dekat sini. jauh dari ibu dengan abah, jauh dr kesayangan dekat kluang.
:face22: semuanya kena sendiri. berdikari. hari-hari gayut dengan ibu. tak kisahlah sesibuk mana pun. akan spend kejap utk borak dengan ibu. and ofcourse cerita pasal mcm-mcm. mengadu mcm-mcm. dan ibu tersangat lah risau berganda bila anak dara dia yg sorang ni asyik skip makan. and mcmbiasa ceramah panjang lebar. hee. tp i totally love that. rindu nak dengar ibu bebel hari-hari. argh ,tacink lagik sad
ayoyo, dalah tak makan pastu asyik kena naik turun ke tingkat 4. kurus keding la saya lepasni. HAHA. and tiap malam akan spend dengan budak skola aka budak-budak form 6 dlu. hihi. alhamdulillah ,berjumpa pulak diorang dekat sini. takda lah kekok sangat bila atleast ada yg kita kenal dekat sini. walaupun mereka lelaki. masing-masing terlalu care utk menjaga masing-masing. hik .comel. seriously.
:face2: alhamdulillah ,walau jauh dr family tp still ada kesayangan yg boleh jaga dekat sini.
sudah 2minggu menjadi mahasiswi UUM. overall ,best .fun. kuliah pun okey. cuma tak rajin makan aje. cafe banyak dekat sini tapi
rindu masakan kluang. rindu masakan ibu.
RINDU SERINDUNYAA
:3:
err, da kejauhan mcm ni jarang la dapat balik kluang. okey takpa saliza. chill. penantian itu insyaallah sesuatu yg indah. wink


:h: tahniah la sesiapa yg dapat balik cuti. pulang ke kluang. kirimsalam kluang.
:w: kluang, wait for me okey