Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
hari terakhir orientasi ;)
Saturday, September 8, 2012 | 0 Comments


alhamdulillah. selesai mendaftarkan diri sebagai mahasiswi Universiti Utara Malaysia.
perasaan? yeayy , semangat sangat nak study. nak jadikan ptptn turn to biasiswa :)

erk ,ada yg tertanya tak kemana kah sy lama tak update ? -.-"
HAHA. okey , mcm biasa orientasi happening. aku daftarkan diri dekat DPP Bank Rakyat. okey ,dekat luar kampus. mmg da ditetapkan. mase memule tu kekok la. mcm pelik. tapi da lame-lame okey je. kena membiasakan diri berdikari sendiri. taknak bergantung pada orglain. nak mendisiplinkan diri, rajin dan kuat selalu : >

cerita panjang lebar malas nak cerita. and alhamdulillah, orientasi yg terakhir pada malam ni. esok start lah hari pertama kuliah. semoga dipermudahkan segalanya :)


  video
hah ini antara recording malam apresiasi seni pelajar semester satu 2012/2013.
happening gila DPP ktorg. mmg kecoh habis. yela, ari terakhir dalam DMAS kan.
asal idea lampu yg cantik2 tu dr group ktorg then di copy-cat oleh DPP lain -.-"
ape pun ,ktorg menang anugerah komited dalam kumpulan. terbaikkkk <3


and ni plak aktiviti terakhir. berkhidmat utk masyarakat.hihi. first time. seronok la sangat.enjoy :')

* penat wokk mengacau ni .tak pepasal terbina kang otot2 dekat lengan. hik.


* abaikan eye bag tuu. hee. maklumlah seharian penat tp dapat tdo sejam ,dua jam aje.

* candid.

pelajar dekat DPP aku da 400 org. perghh .ramai. syok cuci mate. hihi.
haiya, batuk dan selsema tak sembuh lagi. semakin teruk. suara pun kalah amy search woooo. HAHA. harap maaf ,sila jangan gayut dengan saya, hihi.

okey ,nnti smbung lagi. see you. 
assalamualaikum