Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
# 16.09.2012 - SELAMAT HARI MALAYSIA
Monday, September 17, 2012 | 0 Comments
semua dapat balik ke kampung halaman utk cuti hari malaysia yg jatuh pada hari ahad, 16.09.2012. seronok laa. untungla. kitee kat kedah ni xdapat balik. ada event dekat UUM plusminus esoknya means isnin da start kelas mcmbiasa :face41:

tapi xpe, saliza kuat. saliza bersemangat kental. ececehh. padahal hari-hari bergayut dengan ibu. rindu ibu sangat. hari-hari cerita mcm-mcm. mengadu mcm-mcm. almost pasal hal-hal dekat sini lah.

lupakan sekejap kisah-kisah touching. ngee. aku nak cerita pasai event yg da berlaku pada 16.09.2012 di Pusat Sukan Universiti ( UUM la of course :n: ) kami semua mengadakan sambutan hari malaysia pada malam hari tarikh tersebut. err, gagahkan juga da ramai-ramai tu kan. FOR SURE la gempak and terbaikkkk *tiru suara boboiboy lol see the picture below okey.

my roomate. saidah nurul atiqah :')

okey, thats me. dengan crown by our own creativity ^o^

 most of the picture from my student resident hall as DPP BANK RAKYAT. terbaikk :*
credit to abang fasi. and pict totally fro abg rahman :)

video

this video recording officially by me. acara penutup dengan bunyi mercun. seriously gempak waaa cakap sama lu. AHHA. terbaik la UUM :) lagu tema dekat sini IM4U. hee. bestt lah. teringat orientasi minggu lepas.
last but not least, salam hari malaysia. semoga malaysia aman sejahtera. siapa lagi nak lindungi malaysia kalau bukan kita kan? yeayy, Iam proud born in Malaysia :3