Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
Husnuz zhon ( bersangka baik )
Sunday, December 25, 2011 | 0 Comments
assalamualaikum semua .

okey ,our location now at Putra Heights ,Kuala Lumpur !
jam 2.40 petang ,ngadap pesbuk dn makan sorg2 kat uma macik .
cuaca di Kuala Lumpur ,redup panas .alangkah indah dapat roundround <3

tp memandangkan semua keje ,so .lepasni saje lah ,tpy perancangan sungguh byk :)
mlm tdy round Shah Alam .okeyh ,otw to I-City tapi jemm ,WELL malam krismas kan .sungguh lupe .
so ,cancel .p Uptown malam tuu .shopping tak engt dunia la kan :DD
pakcik ckap pegi time ari biase aje .mgkin malam luse.can't wait .
## HAH ,nmpak tak muke budak excited ni ? >< HAHA .

WELL ,kat cni main same budak kecik ,ZARAA :) ohh ,okey la .terisi jugak kan .
kenapa pegi KL ? HAH ,toksah nak buad muke conpius .aku saje jalan .
menenangkan pkiran ? GILAA .KL bole jadik tmpat tenangkan pkiran ke ? tmpat serabut kan pkiran bole lah .wish that balik Kluang jadik budak yg baru :) wink2 .

bersangka baik la anda :)
topic ni dtg mase on my way to Shah Alam .dalam highway tu .
gara - gara masalah dunia yg byk ,aku jadi mcm ARGHH ! serabutt betul ~
so ,daripada aku dok pkir bukan - bukan dgn ape yg org dok ckap .mostly hal negative tu la kan .
maka aku amek keputusan utk biarlah semua berjalan dgn kehendak-Nya .
aku amek keputusan senang je ,BERSANGKA BAIK ! ^^

ERR ,Islam pun ade tuntut supaya bersangka baik la kpd semua ,kpd-Nya .
aku bukan nak jadik baik sgt .tapi aku pena terbaca :) so ,only share cket knowledge la .
HMM ,aku tau susa nak bersangka baik especially sesama manusia .
walau pe pun berlaku ,tetap akan bersangka buruk kan ?
pada aku la ,toksah lah kita nak buad kesimpulan sndri pada hal yg kita sndri tak ketahui kebenarannya .dikira menabur fitnah kalau orgtu takda niat pn kan ? tau hukum menabur fitnah kan ?

aku pun bila pkir secara optimis ,alhamdulillah lagi tenang jiwa raga ni .
biarla hal yg happen hanya pada pengetahuan Allah saje .Allah Maha Mengetahui :)
dan let say betul dn benar ape yg disangka tuu ,kita doa yg baikbaik saje moge haty dea terbuka utk berubah kpd yg lebih baik ,insyaAllah .tau kan ,doa yg baik baik ,pasti Allah makbulkan .insyaAllah ^^

maka ,berfikiran optimis lah .itu lebih membahagiakan :)


online dr Putra Heights <3