Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
byebye Kluang ,Johor :)
Saturday, December 24, 2011 | 0 Comments
winkwenk ><
hah ,cuty lama .tipulah law tkda perancangan .
terlampau byk tnggal nak laksanakan jea .hehe .wahh .eksenn ;p
hmm ,keje semestinya la tpy lately mak plak dok choosy .
mcm -mcm keja dn aku cadangkan termasuklah keje kat kedai kek ,kfc ,giant ,cik cashier dn blabla .
tapi akhirnya ,keje aku pun mak yg dok carik kan .as cik waitress kat kedai makan Bamboo kt depn nuhh .yea ,mmg area taman intan je .p keje naik beskal ^^
comel kan ? tawuuu .terimakasehh :DD HAHA .
keje mcm budak opiss .jam 8pagi until 4lbey petg . ^^
sila singgah jika ber-minat nak skoddd budak comel ni amek pesanan :DD huaha .

so ,seblum start keje ber-planning nak cuty2 malaysia .
since that budakni ,bukan person yg biasa nak dok lepak umah orglain .so ,
mmbiasakan diri la tnpa mama ayah di umah orglain.
yeah ,plan ke uma macikk je ,kat KL nunn .
percaya tak ,mase kecik2 dlu pena p uma macikk tapi beriye nangis sebb nak balik uma kat kluang .
oke ,sila jgn nak berdekah sgt ketawa . :DD
nak buad cmna ,da mmg berkhidupan cmni .sedgkan raya tu pun tetap bergesa nak balik uma ,mmg tak lah nak tdo kat kmpung .untung kampung dekatt ! :)

hehe ,oke ,ramai yg pelik why aku amek keputusan drastik cmni ><
WELL ,rasanya .bila kita nak blaja sesuatu ,kne la hadapi dlu .
baru tau mampu ke tak kan ?
knon - knon nak ke KL sndrik .by bus or train .
tp seem like macikk pn ade kat uma atokk .so saing ajela ke KL tuu ;) hehe .

## wish that semoga selamat perjalanan pegi dn balik :)
wish that comeback nnty dgn semangat dn azam yg baru .
err ,Siti Norsaliza yg baru :)
aminn - aminn .