Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
DEAN LIST AWARD.
Wednesday, June 10, 2015 | 1 Comments


Alhamdulillah. Rezeki semester lepas. This dean event selepas beberapa hectic day aku lalui dgn submit itu ini, siapkan itu ini. So sorry and excuse muka yg tak ckup tidur, dan tak cukup rehat eheks.

Mmg tak sangka dan tak target pun tapi syukur la. Sepanjang 4 tahun belajar, merasa lah jugak berada dalam kalangan orang yang pandai pandai. I am so blessed :)



Man jadda, wajada. Siapa yg berusaha, dia pasti beroleh kejayaan.
Tu janji Allah. So siapa berani pertikaikan? Walau gigih mana kita usaha, yg lain kita serahkan pada yg kuasa. Kalau kita belum rasa kejayaan tu, anggap nanti. nanti. Mungkin kita belum cukup usaha? Muhasabah :) 

I am so blessed. Syukur, Alhamdulillah. Harap utk 2 semester lagi (6&7) masih berpeluang untuk merasa lagi **mission untuk meningkatkan CGPA**

May Allah bless us. See you!


p/s: kata nak delete blog apesal update entry lagi? hekk eleh saliza ni. menipu hahaha! so sorry! i gonna keep all these memory for the future. hehehe.




Blogger Anisyamir Leejo said...

congrates dear ^^ dean list tu.

http://anies-msletoes.blogspot.com/

 

Post a Comment


Newer Post
Older Post