Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
Life--
Tuesday, April 1, 2014 | 0 Comments

Life is so full of unpredictable beauty and strange surprises.

Sebenarnya, lagi kita tak sangka and expect tula yang selalunya happen dlm hidup ni.

Sometimes, the beauty is too much for me to handle. Do you know that feeling? When someone says something or writes something that move you to the point of tears, maybe even changes you.

Cakap senang la. Sebab bukan kau yg kat kasut aku.

Kau tak akan pernah tahu aturan Tuhan buat kau. Namun Allah janjikan yg terbaik buat kau. Kau kena pupuk diri husnuzhon dengan ketetapan Allah, redha dengan ketentuan Dia. Berbaik sangka pada Allah, tak rugi pun. Kerana segala yg berlaku ada hikmahnya.



"jadi..."
"tak usah mengeluh jika terlepas sesuatu. Pasti ada ganti yg lebih baik.."

Kadang-kadang benda yg dah berlaku dulu masih terngiang-ngiang dalam kepala tanpa kita sedar walaupun suatu ketika dlu kita dah lalui perit melepaskan. Bukan senang dan juga bukan susah.

Percayalah,
seberat mana pun ujian yang kita rasa kerana di sebalik ujian tu bakal tersingkap kebaikan dan hikmah yg kita tak akan pernah jangka.

Smile.