Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
##UUM
Wednesday, February 20, 2013 | 0 Comments
hari ni hari pertama kelas buat aku tapi ari ketiga kelas buat kawan yg lain. maklum lah balik lambat. haha. agak rest harini sebab 2 kelas da dibatalkan. yee, semua pelajar masih busy dengan add drop subject. pagi tu memulakan hari dengan bismillah dan senyuman, ke kelas marketing. yeayy, jumpa kawan3 yg masa sem satu dulu. atau lebih terang lagi, anak anak buah aku. ala, budak budak masa group dgn aku dulu.

habis kelas marketing, terus pergi office main building SBM. ( School Business Managemnt ) atas urusan nak menyelesaikan add drop ni. sesampai je di office di tingkat dua tu, fuhhh. ramai baqhangg. ekeke. mungkin atas urusan yg sama kot mereka tu. terjumpa membe. membe yg selalu suka sgt tgk dressing aku. yela, ramai dah biasa tgk aku pergi kelas, tudung mcm gini la, shawl lah, skirt la. so, bila aku da malas nak dressing, siapp boleh pakai tudung sarung atau pilih baju yg tak payah iron sgt, agak nmpak kepelikkan buat diorang. haha. dia nak buat pertukaran course dari marketing ke accounting. okay, tough kot. kenapalah akaun. kalau boleh akaun lah yg aku paling nak jauhkan. takpa, yg terbaik doakan buat dia :)

mula pergi fotostat borang, lepastu gi SBM balik, masa isi borang, org office cakap kena pergi SOA ( School Of Accounting ) sebab nak add subject account.   lagi satu kerja turun tangga, kena pergi building yg agak 200 meter dari SBM. dengan baju kurung yg warna kuning tu pulak haii. smpai je dekat office SOA tingkat tiga tu, org tu cakap kena buat ni dekat lab bawah. ==' erkk, turun ground floor balik. bukan naik lift tapi naik kaki dgn menuruni tangga. cett. boleh kurus balik cmni . * mcm gemuk je =P

alhamdulillah selesai. then terjumpa dekat board dah mmg tertulis. urusan add drop SOA dkt makmal komputer. FPK 1. cett. menghabiskan tenaga je. dalah bumi sintok ni panas gilaaa. panas terik. haihaii. lepasni pergi kelas, sila bawak air mineral dalam botol pink tu ye cik saliza. jgn tinggal. hik.

jadual sem dua ni agak rushing sikit. sebb bangunan nya agak jauh-jauh. dan takde gap langsung . bayangkan kalau pakai baju kurung jalan laju je. ahha. memang pakai seluar jela lepasni. alamakk, teringat pesan ibu.

"seminggu pakai lah 2 kali ke baju kurung. jgn tak pakai langsung"

selesai add drop, balik DPP ( Dewan Penginapan Pelajar ), terus singgah kafe utk lunch. menu hari ni aku pilih nasi + sambal kerang ( menu wajib ) + daging masak kurma + daging kari + teh ais = RM 4.00. woww, macam tak percaya je budak lelaki. eh abg ke ntah la. takpe rezeki. dari berat officially latest 47.4kg ni bertambah tambah lah kan? mueheh.

okay, semoga setiap hari untuk sem dua ni berjalan dengan lancar :)