Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
Program Sukan Rakyat ( Kenegaraan )
Saturday, October 20, 2012 | 0 Comments
*PERHATIAN : ENTRY PENUH DENGAN GAMBAR

akhirnya, selesai juga program Sukan Rakyat dan program-program yg buat aku busy dlm masa yg sama. alhamdulillah.
ni lah antara program yg mem-busy-kan jadual aku. meeting, meeting.
bukan senang nak handle sendri program yg hmpir 800org terlibat ^^
and finally, segalanya berjalan dengan lancar.
ramai yg terlibat and it was a great moment. dapat kumpul dan kenal dan bekerja dengan mereka.
thanks a lot buat mereka yg lebih bersusah payah utk program ni.
thanks a lot buat mereka yg mengabaikan penat utk memastikan event ni berjalan dgn lancarnya :')
sebelum. sedang tunggu bas dengan penuh sabar ^^


LOKASI, PUSAT SUKAN UUM

peneraju program. our lecturer :)




suasana program

tarik tali.

gasing

teng-teng

guli

rounders

tarik upih

and KAMI


and akhirnya, memenangi tempat ke-3 tarik upih.
okeyy lettew. persaingan sengit kott =='
thanks a lot kawan-kawan. thanks tarik saya mcm roller coaster
GROUP F-17 :
Tan Lay Kee, Jenny Ngu, Thung Yi Hui, Vivian, Nurul Natasha, Syafiq, Azman, Rosly, Chong Yie and Saliza.
*comot gila =='

* yeayyy, congrates anak- anak buah :*

HARAF MAAF. entry dipenuhi dengan student yg handsome-handsome dan cantik-cantik berpakaian warna magenta GROUP F SADN 1033 .sumber picture yg di-upload di group fb. ^^
actually ramai lagi group H, I dengan G yg berbaju warna hitam, biru dan merah. hoho.

having a great day with anak-anak buah aku yg comel2 semuanya. love to cooperate with them :3
GROUP F-17 ,TUGASAN TARIK UPIH.
so, lepasni akan siapkan report dr program tu. hohoi,

lepas program habis. ber snap pulak dengan roomate. haha. kaki snap kot aku ni ><




* THE END *