Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
cepat lah 24hb
Saturday, October 13, 2012 | 0 Comments
HOMESICK :3

assignment banyak. meeting sana sini. group discussion kalau boleh nak buat hari-hari.
yeayea, that is campus life. busy sangat. kalah perdana menteri. eceh. haha
semoga Allah permudahkan segala-galanya. amin.

cepat lah cepat lah 24haribulan. nak balik kluang, johor darul takzim.


nak makan masakan ibu, nak peluk ibu, nak tgk abah, nak tido kat bilik, nak tgk tv puas-puas, nak round satu kluang, nak jalan kluang mall, kluang parade, nak tgk wayang, nak main bowling, nak makan mcd, nak duduk rilek, nak kacau angah dengan akim, nak main basikal,
semua nak buat dekat kluang. hihi.

TETAPI MALANGNYA, semua ni harus ada limit. saya kena study Asas keusahawanan, Accounting, Pengantar pengurusan and might be Kenegaraan for mid term exam, saya kena siapkan assignment yg banyak tu, argh.

tak sabar nak selesaikan semua ni bulan november ni. cuti deepavali, awal muharam boleh rehat. boleh berjalan jalan. yeahuu.
cehh, berangan. *sambil tepuk dahi. ayoyo. 
terimakasih lecterur for assignment. sayang lebih la :3

rindu budak-budak ni :

* senget. kakaknya punya lah comel nak snap, adik kat sebelah, reply mcg boyfie dia.
HAHHA. currently at mcd, segalanya sebelum off to kedah.
rindu nya nak cerita mcm-mcm. pasal alib, opss. lama tak cerita. speechless kejap :/
pasal aby. ayoyo. lama tak contact. sorry, saya busy.
pasal hati dan perasaan. amboi. kemain.
TAPI dlu, sekarang da tak herannn. heartlesss ><
selalu cerita dengan ini budak sebelum tido.
for sure , she's more matured than me :3
*yeayyy, saya awet muda. hoho.




*rindu gila dekat boyfie saya yang senget sorang ni.
rindu nak gaduh, rindu nak belanje budak senget ni ice cream, rindu nak dating dekat kfc berdua dengan dia ni. haha. ni adik senget saya. degil ni. mcm kakak dia. hoho.
rindu nak gaduh dengan dia, rindu nak cerita pasal bola dengan dia, rindu nak gaduh sapa akan menang, rindu nak jerit goallll kuat-kuat satu rumah lepastu kena marah dengan dia, haha. rindu nak snap pic bersama dia. ngee. dia ajela yg sibuk nak bergambar dengan saya. huu.



PALING PENTING,

IBU AND ABAH, KAKAK RINDUUUUU :3 

kalau boleh hari-hari nak gayut dengan ibu, kalau boleh semua cerita nak update pada ibu.
ibu, makanan kat sini tak best :/ rindu masakan ibu.
abah, tak best duduk sini. duit mengalir macam air. laju je T.T

*kesat airmata. tacink sekejap.

cepatlaaa, 24hb ><