Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
Jalan jalan! Yay!
Friday, September 27, 2013 | 0 Comments
Sedih tengok entry blog. Rindu nak type dan membebel byk2. Busy kot since dah naik sem 3 ni. Kelas baru seminggu dah start nak buat assignment and submit dlm 3 ke 4 hari lepastu. Sobb. Ni pun ambik masa sikit sebelum pegi ko k utk update entry and sementara wifi laju macam roket. Heee.


Okay, last week punya cerita sebenarnya. Basi sungguh. Hahha. I dont care, nak cerita jugak *sigh


We are in here, Pulau Pinang. Actually last minute tak planning apa pun. Safiq cuma ajak pegi mandi kat sungai je. Kat area Kulim tapi lupa nama tempat. Mcm hutan lipur la tapi part tempat paling menenangkan memang kredit kepada tmpat2 mcm ni la. Best kalau nak merehatkan diri. Yayyy!



Lepastu nak dijadikan cerita singgah balik ikut jalan ke Pulau Pinang. Cuma lalu jela and singgah dekat tepi laut padang kota. Tak lah pun berjalan sangat. Cuma experience baru, dapat merasai angin malam atas feri. Besttt! Otw nak balik uum, ktorg bawak kereta sekali naik feri. Cool gila. Hahaha. 




Tu jeee nak cerita. Okay, nak siap siap pegi kelas ko k di pagiiii sabtu. 
Bye blogger, take care!
Assalamualaikum.