Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
#salizaturns22
Sunday, December 21, 2014 | 0 Comments
22.12.2014.
Alhamdulillah. Saliza turns twenty two. Happy born day, big girl.



Secara tak langsung terbuat hashtagsalizaturns22 dkat twitter. I feel blessed. Da umur macam ni tak perlu la hadiah. Cukup utk ingatan dan doa doa. Amin amin amin utk setiap ingatan dan doa kalian. Terima kasih yg wish dekat facebook, twitter, wechat, whatsapp, whatsapp group sekolah, whatsapp group sedara mara, etc. Semakin dah 22 tahun amboi doanya pun jadi semoga cepat kahwen! Hahaha. Thank you again atas doa. Aku percaya doa doa sepanjang hari istimewa ni yg sangat sangat membantu. Kita amin kan aje lah mana tahu rezeki kita Allah perkenankan :)

Alhamdulillah and syukur for another year. Syukur atas usia yang Allah berikan, rezeki yang Engkau kurniakan dan terima kasih utk setiap cubaan yang Engkau turunkan. Sesungguhnya terlalu banyak yg telah Engkau berikan kepadaku dan terlalu sedikit pengabdianku terhadapMu. 

The second year i celebrate my birthday jauh dari family. Sob sob. I am already big girl. Look forward another blessing and sweet moment for today! :) Semoga seorang saliza bahagia dunia dan akhirat, menjadi anak yang menyenangkan kedua ibu bapa, menjadi seorang kakak yang sentiasa memantau adik-adiknya agar tidak jauh dari jalan Allah, dituntun hati untuk sentiasa dalam rahmat Allah, menjadi seorang yang berfikiran panjang sebelum melakukan sesuatu, dapat habiskan degree dengan jayanya, dipermudahkan urusan kerjaya dan masa depan, dipertemukan jodoh yang insya Allah baik-baik belaka yang mampu memimpin dan membimbing diri untuk sentiasa dalam keluarga yang diredhai Allah. Amin amin amin ya rabbal alamin :)

Utk tahun ini dan seterusnya, i just hope setiap ujian Allah itu berhikmah, mematangkan dan mendekatkan kita juga sebagai hambaNya. I feel blessed! Thank you guys.