Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
Hai
Tuesday, September 23, 2014 | 0 Comments
I am should retired from dunia blog. Well 22 years old, rasa mcm i need my own privacy. Ohh sebenarnya pemalas ya tuhannn nak menaip. Mungkin kekangan komitmen dan umur yg semakin meningkat dewasa jadi mendorong diri sendiri malas berkecimpung dalam dunia ni lagi.

Pencen.

That a best word describe me right now. Yaaa, i missed utk menaip selaju mungkin, meluah sedalaam mungkin, mengasah bakat jiwang sebanyak mungkin. Tapi tula. Kekangan. Well, betul la tu kalau tak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya. Sama juga kalau itu yg kita mahukan, insya Allah sama sama hasilnya kita boleh raih. Hmm,

Rasa mcm menaip blog yg santai ni mcm sedang menaip rangka novel pulak. Sbb bahasa tu cik saliza oiii, mcm berkarisma sgt. Haha. Loll.

Alhamdulillah for a brand new day. Tak mengharapkan apa apa cuma nak menghargai aje. Now I am already semester 5. I dream for taking a master tapi dalam masa yg sama ada hal lain pon nak kena dikejarkan especially kerjaya yang mantappp dan duit yg berkepuk kepuk. Sebenarnya pernah jugak terfikir utk memulakan business sendiri. Spesifiknya dari segi kecil kecilan la kan sbgai permulaan. Haaa nak niaga apa. Kurang pasti tapi mungkin ada yg berkaitan dengan minat sendiri. Org kata dunia perniagaan ni kalau kita involve dengan bersemangat, hasilnya tuuuu. Fuhhhhh *lap peluh*

Mcm yg Allah sendiri janjikan. Org yg berusaha tu dia akan berjaya. Usaha je jalannya, selebihnya doa dan tawakal. Sebenarnya pernah rasa mcm nak bukak my own business like boutique. Because i love the design, i love to choose a material. Tapi tula, so far diri sendiri je pendorong utk mendorong diri sendiri. Ha mcm mana ayat ntah. Berterabur. Haha

So guys, doakan la okay. Insya allah panjang umur, murah rezeki ada la boutique sendiri mcm calaqisya, bella ammara tu. Aminnnnnnnnn!


Okay selebihnya kalau tak update dan kalau ada yg menunggu tu. I am really sorry. Kadang2 tak sempat. Boleh la follow twitter or instagram kalau nak tahu update lebih detail, lebih cepat dan mudah. Search deasaliza. Hahaha. Ohhh sorry. Bukan promote yerr. Hahha.

Have a nice day ahead guys. Xoxo.