Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
Rumah manis rumah
Wednesday, January 15, 2014 | 0 Comments
Alhamdulillah, dah 4 hari berakhirnya semester 3. And already at home sweet home, Kluang Johor.

Eh tak tahu ke? Anak jati Johor ni. Tak tahu ke? Haha. Jgn lupa 1st game JDT 18hb ni lwn Perak.
 *iklan penaja* Luaskan kuasamu. Ale ale ale ale. Haha

But, belum lagi dapat round satu kluang. Hmm ;(

okay, cuti sebulan sebelum naiknya semester 4 dgn cabaran baru, pengalaman baru, kawan baru, subject baru yg lebih membunuh. Semoga dipermudahkan. Insha Allah.

Hm, cuti sebulan no plan utk kerja lagi cuma nak berehat sepuasnya. Ye, ada rasa nak kerja tp cuti kejap je kan. Safiq dah pesan suruh simpan duit awal2. Sebb next vacation mungkin ke Langkawi. Argh! Bestnya! Kena ikut la mana boleh tak ikut. *kira duit*

So, its just a plan, selebihnya Allah yg tentukan. Kalau ada rezeki lebih, maybe.

Okay, dah 2 kali merasa perjalanan hampir 12jam Kluang ---- Kedah and Kedah ---- Kluang. Nak buat mcm mana encik boyfren busy dengan latihan palapes kan. Takpe, bila lagi nak merasa, bila lagi nak buat Safiq percaya aku ni mampu, bukan budak kecik lg? ;)


TQ spend your day hantar aku pergi stesen bus, pergi makan sama2, TQ so much. 


Okay, got to go! See you ollsss.

Assalamualaikum.