Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
Rindu melimpah ❤
Wednesday, January 22, 2014 | 0 Comments
Rutin setiap kali cuti sem yang ganjil, annual camp will be 3 weeks out from 4 weeks. So, sepanjang 3 minggu tu agak terhad utk contact through call or message. And still, aku belum dapat nak biasakan diri walaupun dah berkali lalui. It is really not easy bila orang yg selalu ada tiba tiba jadi terhad utk kita berhubung. Sungguh. Lg pula sorang kat Utara, sorang kat Selatan---
 Masih banyak yg perlu diri sendiri belajar. Especially about understanding, patient and tolerant. Well said, perempuan mesti akan bersangka buruk. Susah nak jaga hati supaya fikirkan yg elok aje. It is not about jealous, it's more to spend time. Typical women, tak contact, tak sayang. Iye kan?
Kadang pernah tanya diri sendiri, "kenapa susah nak faham, dia bukan pergi mana. Duduk hutan and he got work. Bukan saje saje--"

Tapi,
Bercakap senanglah. Try duduk dalam kasut aku. Things are not easier said than done.
Still, aku masih belajar. Allah, kuatkan. Jaga hati ini, jaga sikap ini, jaga ego ini. I just wanna spend a little tiny quality time with happy, laugh and joyful. Takpe pun kalau 5 minit, 3 minit or just text wishing good morning around 7 am. It is okay, I am really appreciate. Masih tetap nak hargai benda sesimple tu because tak semua org akan buat, tak semua org akan dapat. Perempuan, dia cuma perlukan perhatian and you to care--
Tetap faham. Jadual latihan yg pack. Tak cukup rehat, tidur, penat dll. But still berusaha yg terbaik utk diri ini. Terharu sangat. Aku tak kisah sangat kalau tak jumpa sebulan memandangkan kat kedah pun dah biasakan sebegitu tapi bila tak dapat contact mmg buat aku serba tak kena. Boleh jadi gaduh kadang kadang. Patutnya bila jarang contact, rindu. Tapi kitorang boleh jadi gaduh pulak. Haha. Kelakar bila di ingatkan. Tetap tak nak huru hara kan situasi dgn gaduh. Dalah dia kat hutan.

Doa tak pernah lupa. Mudahan dijaga dan dilindungi. Jaga diri yg dah nak demam tu. Latihan berbaki 2 minggu lagi. Sabar lah buat kita berdua. Lepas ni boleh spend texting and calling mcm selalu. *smile* It is not for me to judge sebb aku tahu kau cuba yg terbaik.