Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
Officially 21 y/o
Sunday, December 22, 2013 | 0 Comments
Thankyou Allah for another year. Alhamdulillah.


Today I celebrate ME! The birth of me! The person I have grown up to be! The person I will become!
The sister, daughter, friend, girlfriend; I am! 

Happy birthday to me! I wish myself many more years of joy, love, laughter, health and prosperity! I wish myself strength and wisdom for days to come and I wish myself success with everything I do and tomorrow.

This is my first time celebrate birthday tanpa family di sisi, tanpa kad comel buatan adik adik. I really miss home. I really miss ibu. Sejak jauh ni, even ibu cakap sikit je senang rasa nak touching, sebak and nak menangis tanpa pulak kalau mmg memerlukan ibu saat tu. Seriously, dah setahun pon still tak merubah apa apa. Still anak ibu and nak makanan yg cuma ibu masak. Bayangkan kailan ikan masin aku order kat kedai aku boleh cakap lain and tak sama mcm ibu masak walhal ia hanya lah kailan ikan masin. Argh, air tangan iu tu yg marvellous, tiada galang ganti sampai bila bila. No wonder la semakin kurus kat sini. 

Terima kasih mereka yg wish di facebook, whatsapp, on call, twitter, yg menyanyikan lagu birthday, serta ucapan dan doa kalian. I really appreciate. Tq a lot.
Terima kasih jugak yg meminta utk dituntut hadiah bila jumpa nanti. InsyaAllah bulan january depan.
Terima kasih boyfie utk potret gambar yg telah di frame.
Terima kasih rumet belanja chocolate zip strawberry flavour.
Terima kasih semuanya.

Google pon wish, "happybirthday dea" katanya. hehe



Ramai jugak yg nak tahu for this birthday boyfie buat suprise apa? Hmm. Sem ni masing masing busy dengan final. Aku pon awal2 dah dapat hadiah birthday, paper pertama pada hari pertama final sem 3. And Safiq pulak 23hb dgn 24hb. So it is okay. Tak kisah pon. Masih lagi terngiang ngiang suprise birthday sem 1 dlu. The moment bila yg tersayang always ada kat sisi masa birthday adalah yg terbaik sekali :)


Tq kawan Safiq. Gambar masa sem 1 ni baru dapat kad matrik. Gmbar time poyooo -_- hha

So, h a p p y b i r t h d a y m y s e l f 
: )