Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
SWEETNYAAAAAAAAAA *jerit kuat kuat
Friday, September 6, 2013 | 0 Comments
Assalamualaikum.

Hari pertama di bumi Kedah Darul Aman. Alhamdulillah. Masih sunyi. Senyap. Tenang mcm selalu. Ececeeh. Sedapkan hati, padahal. Harhar.

Bila di sini, lagi belum start kuliah, mmg rajin la online. Update saje. Hikhik. Tapi masuk ke tahun dua ni, byk benda kena ubah. schedule kelas, arrange masa semua kena bijak lepasni. Takmau lah terbiar je masa pergi macam tu je kan. Mudahan. Best of luck, Siti Norsaliza.

Masih lagi bilik yg sama, katil yg sama dan surrounding yg sama juga roomate yg sama. Hai roomate! hee.

Tengah leka kemas bilik sorang3 tu, I found this.


Hadiah dari encik boyfren kepada seorang saliza bulan december lepas. Sekali dengan kotak besar and kad ucapan sekali.  Hik. Baca balik kad yg dia tulis buat aku terharu satu. tersenyum pun satu. tergelak pun boleh. hahah. Yang tergelak part bila dia tulis, 

"sory, tulisan buruk" *dngan muka sedih
"nak buat karangan, tapi kad ni kecik la" *muka sedih lagi. 

So sweet sebenarnya. Ucapan ringkas dia yg buat seorang saliza terharu. Rindu pulak tetibe. Ececeh. *tembak diri sendiri* Paling terharu ada satu sentence ayat yg about future kami berdua. Ishk. Mudahan dipermudahkan segala perancangan kita. Inshaa Allah. Doa yg sangat tak pernah putus untuk family especially dan jugak untuk hubungan kami.

Safiq is very different. Dia tak sama mcm guy yg lain. Hampir setahun kenal ni, mcm2 benda aku belajar. Dia seorang yg sangat sangat sabar layan kerenah budak aku ni. Serious. Tu je rasanya rahsia bertahan sampai sekarang. Alhamdulillah, Selasa ni dah 11 bulan dengan dia. Still full of love. 

Cuma,


Buat masa sekarang, biarlah kami ni habiskan belajar dulu. Capaikan cita cita masing masing di samping saling menyokong. Inshaa Allah, bila tiba masanya. Doakan la yea.


K,
sudah la berjiwang. hik. Best of luck for me, him and you all.
Jaga diri, senyum selalu. Allah ada.


with love,