Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
Happybirthday syg!
Monday, September 2, 2013 | 0 Comments
Bila tak berkesempatan nak jumpa and nak celebrate sama sama. So, buat apa yg termampu and special je dari aku untuk dia. Actually tak terfikir pun. Bila duduk rumah takde benda nak buat so, macam2 idea yg dtg, yg nak di cuba buat. So, tadaaaaa..


Sannah helwah Mohammad Safiq. Semoga panjang umur, di murahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Jadi anak yg baik utk ibu dgn ayah, belajar sungguh-sungguh and tak mau putus asa okay.

I loveyou.