Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
DAY 2 - KEDAH DARUL AMAN
Saturday, September 7, 2013 | 0 Comments
Assalamualaikum w.b.t


Tajuk entry nak wowww aje. Mcm pergi vacation plak gayanya. Hahah.
Sebenarnya,

Dah hari kedua dekat UUM tercinta ni. Safely arrived Kedah yesterday.
Day 2 --- nothing to do.
Iron baju done. Siap extra untuk dua hari punya kelas. Kemas baju also done. Luggage pun dah kosong. Susun file laptop done. Gambar semua dah different folder. Kemas! Yay! Make up blog. Siap edit gambar monthsarry walaupun belum sampai masanya lagi. Haha *nampak tak punya dah takde kerja* Tukar background twitter. Semuanya done. So, just wait for day 3 ---- full with classes. Excited + malas jugak sebenarnya. Da lama kot cuti. Siapa je yg rajin? Lagi3 rindu rumah, masakan terbaik ibu. Hmmm.

Tapitapiiii,

Inshaaa Allah. New semester, new spirit, new life. Fokus kepada yg lebih detail. Kerja lebih keras yea Siti Norsaliza. Yayy! Semangat awal semester mmg cenggini. Ishk. Mudahan maintain sampai ke grad. Ha amekaauuuu. haha

So, paling tak best kelas di hari ahad. Yela, dah biasa ahad cuti. weekend. Tetiba kat sini Ahad tu hari pertama kerja, sekolah. Ala, mcm kat tmpat lain. Ahad=Isnin. Hari pemalas semalaysia kot. Hahah. Tapi memandangkan Ahad esok hari pertama kelas, so spirit nya lain mcm sikit. Ecececeh.

Second year in UUM mesti adalah satu pengalaman yg hebat. Mudahan dipermudahkan Allah segalanya. Kuat selalu, tak mahu putus asa dan semakin matang dengan segala situasi.

Happy 11th monthsarry on this coming tuesday!




Entry sebelum tidur. Huhu.
Gudnite world. Take care.