Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
Happy Eid' *bigsmile*
Thursday, August 8, 2013 | 0 Comments
Assalamualaikum.
*huuuh huuuuh*
Tarik nafas sikit sambil perah kepala otak nak susun ayat kat entry ni. Ecewah, mcm nak propose dah gaya -_-


Alhamdulillah, syawal tiba lagi.
Paling excited untuk gathering dengan sedara mara. Seriously, bila jelah nak kumpul ramai2, borak2 kalau bukan time raya ni ya takkk? *mcm dewasa je
Paling excited kedua, macam awkward nak pegang duit raya. Rasa mcm budak kecik tapi seronok jugak kot. Seronokk!
Paling excited ketiga, rendang! Favourite forever tak kan pernah berubah!
Paling excited ketiga, kuih raya dan kerepek. Makan jela kerjanyaaaaaaaa :v


Paling tak excited bila tgk mereka beraya dengan boprenggg geprenggg masing2. Trend masa kini kah? -_-
Dapat kat mak aku memang dia kejooo dengan penyapu satu kluang ni oiii. Ibu tahu aku dengan siapa sekarang, kemana bagai semua and kebetulan result pun tak menganggu. So ibu okay je. Bukan tak halang tapi agak limit untuk yang lebih lebih. Actually lebih kpd kesempoian family tu sendiri. So, untuk umur yg skrg ni, keadaan skrg ni. MEMANG rasa diri sendiri belum sesuai, org lain mungkin lah tapi untuk diri ni, hmmmm. Masih banyak yg kena dipertimbangkan, mcm2 benda. Hidup, kita kena fikir jauhhhh jauhhh jauhhhh ke depan. Kemungkinan yg pelbagai akan berlaku. Mampu tak, kuat tak. Tepuk dada, tanya diri sendiri.
Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . . .
Akan tiba juga masanya kita beraya bersama sama ye future husband walau siapa pun awk, di mana awak berada. Skrg, enjoy dengan family sendiri. Tanggungjawab tu akan tiba. Tanggungjawab untuk merasa beraya dengan family sebelah husband, husband dengan family kita. Cuma, bukan sekarang. InshaaAllah. Kun Fa Ya Kun. Sabar menantinya sambil mempersiapkan diri.

*kpd future husband* awk pun persiapkan diri. kita sama sama akan rasa menyambut Syawal, bahkan Ramadan bersama. Awk pasti akan dtg bila tiba masanya, tak akan lambat atau cepat. Saya selalu ingat.


Ehh, mcm luahan perasaan pulak. Haaaaa, happy mubarak eid uolssss.






*banyak gambar tapi xkan nak upload semua -_-

tu jeeee nak cakap malam ni.

goodnight :)

selamat hari raya kedua.


Selamat hari raya maaf zahir dan batin, terkasar bahasa, terlebih perangai dan terkurang ter ter ter ter la. Ampunn maaf dipinta.