Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
Alhamdulillah
Tuesday, July 30, 2013 | 0 Comments
Semalam done check result for semester dua. Alhamdulilah. Syukur. Walaupun tidak lah tinggi, tapi ada peningkatan. And seriously mcm tak percaya. Syukur. Allah Maha Mengetahui. Mereka yg berusaha pasti akan berjaya. Kena tingkatkan lebih usaha lepasni. Mudahan lebih berjaya. 

Masa first sekali tengok result, mcm nak menangis. Terharu sebenarnya. Allahuakbar. Paper yg tak sangka tapi boleh lulus. Especially Statistics. Mmg takleh jawab masa tu. Dengan tak tahu carry mark berapa. Habis exam Statistics, xde selera nak makan, takde mood. Lepastu mengadu dekat ibu. So then bila dah tahu result, first sekali cerita pasal paper Statistics la. Hikk.

Alhamdulillah, thanks Allah :)



Optimislah dengan ujian. Itu hadiah Tuhan.
Bersyukurlah. Beruntunglah.
Dari jutaan, engkau pilihanNya.

Kita rasa kitalah yang besar ujiannya. Kita rasa kitalah paling berat bebanannya.
Come on. Ada orang lagi besar ujiannya. Lagi berat bebanannya.
Jangan merungut sayang. Jangan mengeluh walau sedetik.
Kita milik Dia. Dulu, Kini. Dan selamanya.
Maka Dia berhak menentukan yang sebaiknya buat kita.
Bukan hanya di dunia. Bahkan hingga ke daerah sana.