Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
heyy, final. please be nice.
Saturday, June 1, 2013 | 0 Comments
assalamualaikum.

proud to be Johorean. alhamdulillah, JDT layak ke final Liga Super. aummmmm. pedulikan apa org cakap. ada je yg tak puas hati dengan JDT. kalah salah JDT, menang salah JDT, baling batu salah JDT, game start lmbat salah JDT, game ditunda salah JDT. semua salah JDT. JDT menang Liga Super salah JDT jugak? eh. haha. mulut org, mane pernah puas nak bercakap. ada je yg tak kena. go dieeee k k. = = '

permulaan ahad dengan paper pertama untuk semester dua ni. nervous baqhangg. mood study pun main acah2. kejap mai, kejap pemalas. tapi rasanya pemalas lagi banyak time exam week ni. ya allah saliza, wake uppp. bukak mata cepat. sedarlah kamuu. huhu

FIGHTTTTTT LAZINESSSSSSS :p

2hb june ----> 17hb june. bismillah.

Allahumma Yassir Wala tu'assir . rabbi tammim bilkhoir. birohmatikaya arhamarrohimin. aminnn.


bau bau rumah dah terhidu. homesick. serius, rindu johor sangat. mcm dah lama sangat tak balik walaupun awal bulan 5 tu dah balik = =" k k, anak manja ibu dan abah mmg cenggini. bergayut dengan ibu hampir 20minit malam tadi terubat sikit rindu. ececeh. mcm mcm nak cerita. ibu, abah. rinduuuu. johor, imishyouuu. tak sabar nak balik johor, meredah segala exam ni and perjalanan lebih 8jam tu. ticket already in my hand. cuma counting je ni. pejammm mata cepat! 3 , 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, and 18 here weeeeeeeeee goooo. aummm. tak sabarnya! haha.