Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
happy 8th monthsarry
Monday, June 10, 2013 | 0 Comments
assalamualaikum. salam 1 syaaban.









taraaa! selamat hari ulang bulan yg ke 8 yea sayang.


alhamdulillah. masih baru relationship ni. masih lagi dalam suasana bunga bunga cinta. sweet belaka dan jatuh cinta and rindu setiap hari. mudahan kekal begitu sehingga akhir hayat kita berdua ye sayang. aminnn.

thanks a lot cik abg ni selalu sangat manjakan aku. seriously, semua kemahuan aku dia turutkan. cmne lah aku tak melting kan. dia layankan perangai budak budak aku ni. dia layan manja aku ni. dia sabarkan je kalau aku merajuk tak tentu hala. paling penting, sabar. yea, i love it and i like it.

he is a man that love me with all from his heart. tak tipu. kita akan tahu seseorang sayangkan kita sangat by the way he treat us. jujurnya, mungkin character kami bagai langit dengan bumi, and it won't be easy to get through. tapi alhamdulillah. untuk mencapai ke bulan yg ke 8 ni dah selalu sangat gaduh. dia da masak sangat kot dengan perangai aku. dah hafal kalau aku merajuk macam mana. dah allert kalau aku tarik muka merajuk. and paling penting layankan aku punya mengidam ni. yaaa, selalu sangat mengidam yg bukan. see, mmg manja kot. thanks sayang treat me like a princess. loveyou. eh eh. haha

dia satu satunya lelaki yang kuat sangat membebel. syg gi makan! syg solat dlu! syg cepat mandi! syg gi study! syg bangun cepat! syg jgn makan ice cream nnti selesema! syg, syg syg! ade je benda yg kalau aku tak buat masa tu jugak, hah dengar lah dia bebel bila on call. and he notice that aku akan selesema kalau makan ice cream ke, makan abc ke. benda yg aku tak pernah notice. seriously.

banyak benda aku plak nak bebel, tapi speechless tiba tiba. haha. paling penting tak sabar counting nak habis sem dua dan balik ghumahhhh k k. haha. lupakan killer paper. tawakal doa yg tak pernah putus. mudahan semua berakhir dengan kebaikan. inshaa allah. aminn. 

take care uolss, assalamualaikum.