Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
SIXTH MONTHSARRY.
Wednesday, April 10, 2013 | 0 Comments
okay.
malam ni nak balik kedah darul aman.
dalam beg hanyalah makanan + kudapan + makanan ringan. haha
horlicks + cheezels + kapten munch + chipsmore + lexus + london swiss roll + kinder bueno + f&n teh lemon. aummm

can't believe ittttt! masih belum menerima ahad dah kelas. ohhh, cepatnya cuti ni berlalu. *picit pipi* wake up saliza! =='

entry nak menggedik sat.
tak suka? *tutup mata! :D

H A P P Y S I X T H M O N T H S A R R Y S A Y A N G,

dia call pukul 12.14am. sorry, saliza dah terlelap. tak dapat jadi first person yg wish. well, dia yg jadi first person pun dah ok *eh mcm wish besdei puloppp. haha.

setiap kali tibanya mesti akan ada text panjang lebarnya. of course yg sweet sweet from me. well, knows me that deasaliza memang sweet orangnya. manja like budak budak you know.well hakikatnya tu personaliti kebanyakkan people was born in december. fakta.

Ciri2 org Lahir Bulan Dis -> ceria - setia - manja ♥ yeyy, me me!

three pages text from me to you. haha. kalau gaduh, mesti lebih. enam pages pernah. *tepuk dahi*


FOR SURE, tak sabar nak jumpa dia malam ni. start our journey together. well. routine balik sama. dia tak akan kasi girlfren dia yg comel ni balik sendiri eventough deasaliza ni can handle it by myself.


safiq - "awk kecik lagi. jangan balik sorang"

saliza - "sorang apa. kan ramai dalam bus" -ohh mcm biasa. saliza sentiasa ada jawapan =='

safiq - "kat mane?"

saliza - "dalam hati awk :) "

safiq - "missyou"

saliza - "mishyou too three four five six seven eight nine ten!"

hehe. jawapan favourite saliza untuk setiap persoalan routine safiq. #favourite #love #childish



BTW, untuk kesejuta kalinya ( lebih rasanya ) haha. thanks for what you had done. semoga dipermudahkan segala-galanya. inshaa allah. kita merancang, tapi allah juga dah merancang yg terbaik. sangat terbaik.

mendoakan yg terbaik untuk temuduga SPA awak next week. kalau ada rezeki, pasti milik awk. janji jaga tugas dan jawatan tu baik-baik. take care of yourself. dan saliza kena belajar not too depending on him anymore. mesti ada sebabnya semua yg bakal jadi nanti. apa pun. hope both of us strong to face this.


setiap kali monthsarry akan ada pic yg di-edit special only for you.
rindu awak.
rindu nak pergi vacation lagi dengan awak.