Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
# SAKIT
Wednesday, March 27, 2013 | 0 Comments
assalamualaikum.

sakit tu penghapus dosa dosa kecil. sabarlah.

since kat uum ni. seriously hidung selalu berdarah. sem satu dua kali. sem dua yg belum habis ni pun dah 2 kali. hidung berdarah tak perasan pun kadang kan. syukurlah tak darah meleleh banyak2. aku boleh pengsan kalau mcm tu. haha ==' sungguh. mane boleh tgk darah banyak2.

mungkin cuaca agak panas. and mungkin aku selalu penat and kurang rest atau tekanan atau kurang minum air masak. atau tekanan darah rendah. banyaknya atau? ==' haha. stopp andaian bukan2 tu. in shaa allah sihat walafiat. try check doktor balik kluang nanti. mudahan okay3 saje ;)

@library sultanah bahiyah, uum.


and safiq juga. semalam dia injured. dia main bola tapi terlanggar kawan dia. sampai berjahit dahi. risau. serious. safiq jarang sakit tapi kalau dah sakit, teruk lah juga. sekarang ni dia tengah rest sebb gigi dia sakit, mungkin effect perlanggaran semalam. confirm nak demam tu. risau berganda lagi mcm ni. even satu u pun, tapi jauh2 ni buat aku takleh nak tengok3 kan dia pun. awk take care tau. saya akan selalu doa mudahan awk dilindungi selalu. in shaa allah. amin.


@jeti kuala perlis

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
p/s : rabu ni balik kluang. yehah. 

@deasaliza

Ya Allah, please remove every reason for pain, worry & stress from our families, friends & loved ones.


take care semua. bersangka baik dalam apa jua perkara wahai hati. Allah Maha Mengetahui segala apa yg berlaku. assalamualaikum.