Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
PUCATNYAA |
Friday, February 8, 2013 | 0 Comments
semenjak sore throat hingga bawa ke demam, sampai sekarang belum baik lagi. totally belum sembuh langsung. haiyoo. tak dinafikan sejak sejak start belajar dekat uum tu cik saliza ni semakin dilanda demam demam. manakah puncanya? ecewah. masa nak daftar masuk uum , 3 sept 2012 sedang demam. sepanjang orientasi suara rockkk kapak. then sampai lah dah habis semester satu. totally 3 kali diserang demam. fever + flu + cough + sakit perut. yeay, tula penyakit yg selalu dihidapi oleh saya :)

sekarang da nak naik semester dua, demam lagi. sampai ibu belikan 2 biji kelapa. ye, biasalah tu. ibu memang da biasakan aku kalau demam minum air kelapa. bukan 2 air kelapa tapi biji kelapa yg belum dipotong lagi. haih ==' nasib i love coconut ! ngengee.

tadi mengidam nasi minyak and ikutlah ibu pergi jemputan kahwin. lama sebenarnya tak pergi jemputan kahwin. esok ada lagi. bestnya tengok org kahwin. ^_^


tak tahu pulak sebenarnya memang tengah pucat gila muka. ye, saya bukan kaki make up. pakai bedak johson baby je. ekeeke. pic latest ni. 9/2/2013, 1.30pm. baru sedar, sakit rupanya aku ni. pucatnya but who's care? ==' hmm, sabar lah okay saliza. berserah. dalam hati memang Allah swt je yg tahu. biarlah Allah yg tentukan. kosong kosong kosong *najwa latif :D


senyumlah. hidup ini bukan untuk ditangisi :') crdt to shahadah. snap this .


HEART, SORRY FOR THE DAMAGE !

taman intan mendung, nak hujan. okay mood saya pun lari. kawan kawan, doakan saya cepat sembuh. thanks bff always been there for me. i know. saliza kena memahami, kena kuat sikit hadapi semua ni. jgn bosan katanya. perempuan memang setia tapi kadang bila berlaku mcm ni (situasi saya) , mereka senang berubah hati. okay, terkaku bila bff terbaik sedunia cakap mcm tu. lelaki pulak tu. yela, kadang kadang pemikiran lelaki dan perempuan terhadap sesuatu tu memang berbeza sangat sangat. thanks a lot being my bff yg hebat seantero dunia. acewahh. 

btw saliza, you are strong right. sabar lah selagi mampu :) this is my life. kalau kita nak ceria, pikirlah perkara yg ceria ye tak? take care semua. kuatlah bila perkara yg kita harap tak dapat berjalan seperti yg diharap. 

SOMETIMES I THINK TOO MUCH AND MAKES MYSELF SAD

assalamualaikum.