Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
| MENGHITUNG HARI |
Monday, February 4, 2013 | 0 Comments
assalamualaikum.

entry pertama untuk bulan dua. bulan february.
hai february, please love me. be nice with me :)


lagi tak kurang 2 minggu dah nak naik sem dua. huayoo. agak tough sikit subject sem dua ni. boleh gila rasanya. makin menjadi jadi lah stress nanti. sampai duduk bilik pun boleh terasa stress. masa tulah buah hati kena betul betul sabar nak layan kerenah cik saliza yg comel ni. okay perasan. haha. sem satu pn mcm nak pecah kepala otak. tak boleh nak predict attitude aku. cepat berubah. sem dua pula akan berperang dengan subject statistic, ekonomi, financial, marketing, hubungan etnik and ecom II. pergh, sekarang pun dah start cari topic statistic. tak nak lah blur nanti.


"berapalah pointer sem satu" itu jelah ayat yg selalu ada dlm kepala. tak sabarnya *nervous.


selamat bercinta dengan kira kira ye cik siti norsaliza :)

cepat lah esok. even henpon dia off pun still jugak nak send text. dekat 10 text kot since hari ahad. meng-edit pic kami. letak kat wallpaper la, letak dekat conversation text la. letak dekat DP la. haha. please take a good care awk. ^_^

take care juga semua. be happy.