Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
in love *
Tuesday, February 12, 2013 | 0 Comments


alhamdulillah. I get my sweetheart back!!!! setelah akhirnya buat aku tak tentu arah, senang je nak bergaduh la, terfikir bukan bukan la. alahai, semata mata sebab dia masuk hutan and busy dengan latihan palapes dia hampir 3 minggu dari sebulan cuti semester tu. serious talk, bukan rasa terabai. tapi sometimes bila ada benda nk share , dia tak de. so tiba tiba rasa mcm sunyi satu. and mungkin dah terbiasa since kenal lg yg kami memang selalu together. tak de nya ber-renggang. melainkn waktu kuliah. lain kos memang membataskan and dewan kuliah kami pun lain and agak jauh. memang tak da lah terserempak ke, lunch ke apa sama sama ><

tapi di saat situasi agak tegang, aku cuba balik fikir positif. apa yg dia dah korbankan. sebb dia bukan lgsung tak contact. bahkan, waktu tidur dia and rest dia, dia da korbankan semata nak call buah hati dia kat kluang ni. so sweet sebenarnya. seriously, sepanjang 3 minggu dia latihan, tak rasa jauh lgsung, text and on call mcm biasa cuma kurang and kejap jela. cuma nya bila dia masuk hutan and tak pegang henpon beberapa hari, buatkan keadaan agak tegang. tapi bila gaduh or apa, cuba ingat perkara yg kami share bersama, masa bahagia dulu, so akan jadi mcm tak nak merajuk lama lama pun T_____T and mmg tak boleh lama. hehe.

and alhamdulillah, da okay pun. kami sedang mencari keserasian. tu mungkin biasalah setakat gaduh manja manja , nak dia pujuk. itu biasalah kan. memandangkan hubungan yg baru fourth month, so tak expect apa apa. cuma nak kenal dan kenal dia lebih lagi :)

HAPPY FOURTH MONTH ANNIVERSARY SAYANG ^_^ 
*I keep your promise. I want you today, tommorow,next week and forever.

btw, thanks bff seantero dunia. di saat emosi menguasai, memang perkara perkara positif perlu ditiupkan supaya ia kembali ke landasan yg sepatutnya.berfikir sebelum bertindak. tu sangat penting.

11.02.2013, meet dia finally. *dancing* last meet masa 17.01.2013 sebb dia hntar aku kat terminal bus untuk balik kluang. huayoo, sangat lama kan. patut pun lah rasa nak gaduh memanja ;D haha. serious lah rindu. tak pernah tak jumpa selama ini. fuhh, kuat jugak aku and dia jugak. just keluar beli tiket bus balik sana nanti. jalan kluang mall masa tahun baru cina sangat tak best. kedai banyak tutp and wayang beratur panjang gilaaaaa. so decide untuk take away kfc and mkn dekat taman. tempat yg dia je tahu. konon je dia. padahal tak ingat. dah round satu kluang untuk cari port makan hujan lebat tu =='

and lastly decide pergi gunung lambak. my idea. *angkat kening* hebat saya kan? tengok dia cari port pun , jd aku yg pening kepala. haha. seriously best! mcm picnic pula dengan dia dekt gunung lambak tu. aku pegang plastik kfc tu, dia pegang payung. sumpah, comel rasa >__________< kami makan kfc dekat pondok, tengok org lain main waterpark hujan tu, borak2. banyak gila rasa nak berbual dengan dia. yeee, lama tak jumpa kan. benda kecik pun jadi harus cerita pd dia. hehe. best. * in love lagi * and of course with my cheezy wedges. harus order benda tu kalau ke kfc. wajibb. sampai dia pun pelik. tak sedap katanya. alahaii, awk yg pelik. haha

and semoga hubungan ni kekal bahagia sampai bila bila. aminnn. 


alamakkk, tak snap picture dating tu, tp ni pic last date kami sebelum aku cuti sem. edit by me :)