Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
#FUTURE
Thursday, February 21, 2013 | 0 Comments
assalamualaikum.

alhamdulillah, dua hari kelas untuk aku since sampai sini berjalan dengan lancar. semester dua ni semua tough subject. alahai. wajarlah untuk suka. eh cinta, syg dan segala apa pada matematik atau lebih senang, kira kira. aku bukan lah kaki matematik ni. org cakap matematik ni senang. kena rajin buat latihan and kena kreatif. mcm main game. kalau kita kreatif cari jalan keluar, kita menang.

tapi, things are easier than done.

bercakap tak semudah dengan melakukan, tak semudah apabila menghadapinya. berat mata memandang, berat lagi bahu yg memikul. aku cuba untuk lebih berikan tumpuan and usaha kasi super extra untuk yg terbaik sem ni.

belajar mencintai Prinsip Ekonomi + Principles Of Marketing + Elementary Statistic + Hubungan Etnik + Ecom II + Business Accounting. tak kenal maka tak cinta. so, tanam dalam diri untuk positif banyak banyak banyak. tak ada yg mustahil kalau Allah izin and kita usaha nak benda tu.

the beginner is always hardest. jangan mengalah sebelum mencuba sedaya upaya.

kalau dah cuba sebaik mungkin, tapi masih belum kuasai. mesti ada sesuatu Allah nak duga. kuatkan hati saliza.  di setiap kesusahan pasti ada kemudahan nnti. sabar lah melaluinya, menghadapinya.



mulakan pagi dengan senyuman. senyum itu sedekah.
dalam masa yg sama membentuk sifat2 positif dalam diri di pagi hari.
memilih warna yg agak kontra + striking ke kelas hari ini. 
dan ituuu, alhamdulillah untuk RM250 baucar buku 1 Malaysia :)

selamat malam stalker. 

Saya percaya, esok sudah tidak boleh mengubah apa yg berlaku harini, tetapi harini masih boleh mengubah apa yg akan terjadi pada hari esok.