Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
STRESS :')
Thursday, January 3, 2013 | 0 Comments
hilang stress bila da dapat jalan, dapat makan benda yg memang nak sangat. *dancing*



abaikan sudu yg terbalik tu. atas meja memang tengah serabut masa tu =='


thanks a lot buat peneman peneman saya :') sayang awak-awak semua.


STRESS. arghhh : /
boleh tak pergi jauh-jauh ? boleh gila lama lama. 
baru nak okay sikit. ada je benda yg datang menguji kekuatan ni. sigh

dear awk : Mohammad Safiq bin Suyut,

saya tahu awk selalu stalk fb saya. saya tahu awk selalu blog walking baca entry saya.
terima kasih sangat sangat awak utk semua yg awak da buat untuk saya. tak terhingga, terlalu banyaknya. can't count with fingers.tak terlist kat sini. tapi in shaa allah semua tu akan tersemat rapi dalam kepala saya ni.

tapi bulan demi bulan, semakin dan semakin kita selalu nak berselisih faham. tak tahu kat mana silapnya. tak tahu kat mana kurangnya. saya tahu ego saya terlalu tinggi untuk certain thing. saya minta maaf. tu memang kekurangan saya. tapi awk kenal saya da lebih enam puluh hari. saya yakin awak faham sangat sangat perangai saya. mood saya cepat berubah lagi ni minggu kita final examination. first time sebagai student degree. tapi alhamdulillah. hilang sikit stress bila da keluar dengan kawan. and saya dan awk pun okay kejap.

tapi tak tahu apa kurangnya lepastu. awk terus tak contact saya. ye, saya tak reply text awak sebb saya mandi. da nak mgrib waktu tu. sebelum tu, saya memang bertungkus lumus menyiapkan something yg saya nak bagi awak. lepas siap buat something tu, saya terus text awak dengan excitednya. muka senyum-senyum. kalau boleh nak jerit depan awak. saya nak bagi something! :) tapi awak bebel cakap apa lagi, kan membazir. saya tak kisah pun beli benda utk org yg saya sayang. sebb saya nak awak jangan lupakan saya : / lepas solat magrib ,saya tunggu awak text saya. tak text juga. sabar saliza. lepastu saya nampak awak online kejap sebb awak like picture saya. tapi tunggu lagi .awak tetap jugak tak text saya smpai lah pukul 8lebih. awk, perempuan suka lelaki yg mulakan sesuatu dalam apa pun perkara. awak kena ingat tu. saya tunggu awk juga sebb selalu awak akan text saya, da solat? da makan? dan blablah. tapi malam tu takk. kenapa ea. saya terpikir. apa lagi yg kurang ni. saya pun call lah awak. saya ingat awk busy sampai da lupa kat saya. rupanya cuma lepak bilik membe. okay, sabar saliza. lepastu saya tnya kenapa awak tak reti text saya. awk cakap sebb saya yg tak reply text awk. errr, kenapa selama ni kalau saya tak reply boleh je awak text. boleh je awk call. kenapa tak malam tu. sikit pun awk tak risau kat saya ke? langsung? 

saya mntak maaf kalau hadirnya saya menyusahkan awk, membebankan awk. saya cuma nak awk yg selalu ada untuk saya. selalu text saya, selalu call saya, caring dengan saya wish morning, goodnight. i love you. i miss you. mungkin pada awk benda tu bukan apa apa. tapi saya appreciate sangat utk sebelum ni. kalau rasa susah nak buat tu semua, saya mntak maaf sangat sangat. 


saya penat sangat menangis untuk 2 hari ni. malam semalam saya tertidur dalam tangisan. saya tk pasti bila saya tidur tapi for sure nya sedang menangis. 

mudahlah untuk awak cakap, jangan tension fikir pasal awk. kalau bengang dengan awk, putus. senangnya. utk lepas apa yg da jadi sepanjang hubungan kita ni.

dah speechless. saya cuma nak bagi awk ni :


terima kasih tak terhingga jadi my perfect heartbeat.
saya sayang awk.
walau apa pun jadi, saya tetap sayang awk.


assalamualaikum