Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
photo of you;
Thursday, January 17, 2013 | 0 Comments
hai hai, assalamualaikumm stalk and blogger semua 

first and foremost, sorry sangat untuk ketidaklanjuran attitude atau apa apa yg da buat sesiapa terasa hati. tolong tolong jgn bersangka buruk. takda langsung niat di hati untuk lebih lebih dr yg sepatutnya. and mntak maaf utk yg terlepas yg buat mana mana pihak terasa hati. tu kekhilafan saliza. i'm so sorryyyyyy :)

okay back to topic, photo of you. actually sangat takda kena mengena dengan entry ni. lagu bloggg ni hah. haha. comel bila dengar. i rememberrr youuu, aku post entry pun sebb nak isi masa lapang sementara nak balik kluang ni. im comingggg home, comingggg home, tell the world i'm coming home. kluang i missyou. ngeenge. gedikk lebih kau ni saliza. ==" hm, pagi tadi lasttt payperrr for sem satu bachelor of business administration. happy sebb nak balik and berakhirnya sem satu, tapi tak best bila jawab killer payyyper tadi sangat mengecewakan. kk k, aku langsung takda basic akaun, ekonomi atau apa pun lahhh. so, agak dan sgt tough  kat situu. tawakal jela. semoga segala galanya baikk ,in shaa allah. aminnn.

pasal isu yg melibatkan uum sekarang. aku sangat no komen. aku tak tahu menahu pasal program ni dan aku tak berada di tempat kejadian. semua tengah busy final. aku pun tak sure bila program nya ==" aleh aleh that day aku bukak video yg ada org share dekat group. first day upload. nothing happen. esoknya, penuh news feed isu ni. baik fb, twitter. hmm, manusia ni suka menghukum dr menilai. cuba jgn buat buat tahu pada benda yg kita tak pasti pucuk pangkalnya. kemain tuduh sebarangan. tak pasal pasal student uum kena tempiasnya. tapi, aku malas nak masuk campur atau post yg bukan bukan. cuma ada akal pikir dengan rasional :)

kk k, bilik da kemas. mcm nak pindah bilik. da kosong gila. tinggal nak siappp siap tggu buah hatiii kiteee amek. yeayyy, jumpa dia for the last one. take care syg. annual camp masa cuti semmm x dapat jumpe >_________< sedihh sikit tapi xpelah. sabar. takpe syg, saya tggu awk.

takdeee pic. kehkehhh. tp da posttt dekat wall dia. hee. kk la, take care semua. assalamualaikum