Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
*suprise
Tuesday, December 11, 2012 | 0 Comments
sedia maklum 10.12.12 anniversary 2bulan kami. alhamdulillah.
aku dgn dia planning utk puasa sesama pada tarikh ni.
alhamdulillah ,dipermudahkan urusan. diberi keizinan oleh Allah hingga ke akhirnya.
and petang tu memang saje text dia nak buka sama. tp dia habis kelas kul 5petang.
so, dia ajak berbuka dekat-dekat jea. okey okey.
kul 6petang tu aku da bersiap-siap nak keluar berbuka puasa. wait dia amek dekat dpp.
and suprisingly, terkejut sebab dalam kereta ada ramai. means ada 2org membe palapes dia, awi dengan the rock * betul ke eja ni ;D plus besfren  aku sndiri. ekin. safiq tak bgtahu ape-ape. dia tak ckap pun ada org lain akan follow sekali.
okay, lepastu shock sikit. bila awi drive to Jeti Kuala Perlis. ayoyo, jam da nak berbuka. leh lak cari port jauh-jauh. apekah? last last azan tu masih dalam kereta. so, just minum air mineral dlu. and lagi shock bila safiq carita yg membe dia semua puasa jugak for anniversary ktorg yg 2bulan ni. OHMMYY. sweet sesangat rasanya. smpai mcmtu sekali. *terharu : /
then kami dinner which is location nya betul2 tepi laut. hee. asyik kena perli dengan kawan dia yang before ni aku mention tu bukan laut tp sawah padi. mana tak nya. for a first time jalan perlis dengan si senget masa tu. dengan sesatnya lain. so, tak terfikir ada laut. so ,mention lah bendang. lepastu cerita dekat membe membe dia. elok lah tu. kena perli jela dengan kawan dia. grr. geram ni. rasa nak gigit gigit jea awak. ngap ngap. malu tahu tak >____< tp issokey, sabar.
and tengah lepak gosip gosip dengan ekin. tetbe ternampak safiq bawak kotak kek dalam plastik. shock lagi. birthday lambat lagi kot. nak celebrate ape ni ==' okay, for anniversary kami yg ke 2bulan. and for becoming birthday pada 22 disember. yee, 22hb tu saya berada di rumah bersama family. tak dapat celebrate dekat sini. ya Allah, mcm mcm si senget buat utk bagi hari anniversary kami perfecto (Y)
sayang, thanks, burppp. kenyang makan nasi + ikan stim + kailan + sotong goreng tepung + kailan ikan masin. rasa mcm makan dengan family :/ rindu rumah sangat sangat.


see the view. speechless sesangat. memang tak tahu nak cakap ape. dan tak tahu nak buat reaction ape. haha. kaku sekejap. tak sangka dia akan buat mcm ni sekali. takmo lah dia susah susah buat semua ni untuk aku. hmm :/ awak buat saya sayangkan awak sangat.
lepas makan makan, lepak tepi laut. sejuk sejuk. and off to uum malam tu.
saya tak tahu nak cakap ape. kelu lidah berkata kata. eceh. tapi, saya bersyukur sangat awak selalu ada dekat sisi saya. saya tak harapkan ape ape pun dari awak. ckuplah awak cuma ada saya seorang and sentiasa ada dengan saya, saya tak nak awk jauh dan hubungan ni jauh.
semoga Allah permudahkan hubungan ni. awak kumpul duit banyak banyak ea. biar kita lebih ada ikatan yang sah.
things happen for a reason. mesti ada reason dan hikmahnya kita jumpa dan kenal mcm ni.

i love you because i know you're always there to catch me when I fall, there to listen when I need you, there when I feel alone ♥