Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
i am really sorry..
Monday, December 3, 2012 | 0 Comments
kepada : awak <3

saya tahu saya salah.
i am really really sorry.
saya tatau nak cakap mcm mana dah.
kita da bincang hal ni on the phone malam tadi kan?
saya nangis nangis sebb saya teringat dia pergi tanpa saya tahu reason.
sakit awak, sakit sangat,
seriously, saya malas nak pkir pasal cinta lepastu.
susah payah saya bangun, lupakan dia, lalui hidup mcm org normal yg lain walaupun hati da disakiti.
hari-hari tiap malam saya nangis sebb rindukan dia, saya pura-pura senyum sebb xnak org lain risau.
takda siapa tahu awak. malah saya sndiri rasa dia tak pernah kesah.

AND now, saya cuba terima awk mcm saya pernah terima dia dlu.
saya dan dia takda ape-ape. kalau awk rasa kan yg dia masih lagi yg terpenting dlm hidup saya, awak salah. dia dah bukan siapa siapa. dia cuma masa lalu saya. dah tak bermakna apa apa.

kadang kadang org yg paling kita sayang, 
juga adalah yg paling hebat lukakan hati kita.



saya tahu awak marah kan saya. takpe, saya terima. memang silap saya.
saya cuma harap awak tahu yg saya cuma ada awk seorang jea sekarang.
kalau awk tak percaya. takpa. issokeyy.
saya cuma dah xnak sakitkan hati awk. dah xnak lukakan awk.
pikir lah mana yg terbaik utk awk. yea, hidup ni pilihan.
dia dah tak kan dtg balik dalam hidup saya.
dan xkan semudah tu saya akn pergi balik dekat dia lepas apa yg dia berlaku dlu.



from : saya.