Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
final?
Wednesday, December 26, 2012 | 0 Comments
hohoiii, lama tak update. bersawang sudah ni.
yee, safely arrived uum. 
saliza, open your eyes! 
FINAL IS AROUND THE CORNER. bukan around dah tp da nazak sangat sebab lusa jea kot = ='
and I'M STILL STRUGGLING FOR IT.

a very goodluck for those taking final examination.
jangan strees, keep smile, calm down. do the best and let Allah do the rest.

and thanks to Ashikin Aziz (my besties) utk kasi i bermalam di hotel you. hik. maklumlah i keseorangan bila roomate tak balik lagi. WELL WELL, kalau da berjumpa dia ,tak jadi org lah i. yela. lama tak lepak. main banyak ni ;D  goodluck dear for first paper tomorow. live your life and keep smile.


and of course with sunshine saya.



ada hikmah kot saya duduk dorm yg jauh dengan dia. takdelah kerja berkepit selalu, jumpa selalu. kang tak pepasal gaduh selalu, merajuk pun selalu. HAHA. ni pun baru baik merajuk dengan dia. yela, da janji nak makan sama, berdua lah apela. aleh aleh, dia bungkus dengan mmbe dia. sentapppp la ;p tapi actually, aku okay jea. bukan dah tak kan jumpe dia langsung lepasni. da selalu sangat lepak sama kan. cik saliza, tolong memahami okay ^_^ by the way, just suka nak tengok dia pujuk i je. kan comel kan bila ada orang pujuk. saya da cakap saya degil, awak tak percaya. lalala. I'm so sorry sayang kalau degil saya ni buat awak sentap juga kadang2. tapi you know me so well right dear. saya memang tak kan bermaksud ape ape pun. i loveyou tau <3

and short note for Encik sayang saya, 
thanks a lot for this. i loveyou.