Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
da nak kena balik uum :(
Thursday, November 1, 2012 | 0 Comments
ahh, sekejap je masa berlalu.
smpai kluang pada hari khamis 25 october 2012 sehingga lah hari ni 1 november 2012,
esok da kena balik UUM. yeayy! suka? hm, tataulah.
heartless. sayang dan rindu pada kluang tak hilang lagi.

okey, since balik, saya reti pulak duduk umah.
kerja berjalan-jalan jee. ta reti duduk diam.

26 oct - pergi uma makcik then singgah kluang parade kejap beli takoyaki. kempunan :3
27 oct - balik kampung.
28 oct - pergi round kluang mall dengan adik-adik since petang smpai malam. ibu dengan abah hantar dan amek. best kan jadi anak manjee? hik.
29 oct - jumpe besties skola time form 6 dlu. ahh, rindu.
30 oct - ingat nak duduk umah, aleh-aleh si kawan lelaki saya yg senget ajak keluar lepak kejap. nanti rindu katanya. for a first time rasa dewasanya hangout kejap dekat mcd. haha. semata-mata.
31 oct - okeyy ,duduk rumah diam-diam. tapi still keluar ke bndar kejap, cuci gambar ;)

and today,

1 nov - dating with the only one person, encik kesayangan yg sangat senget, mydear Safiq.
alamak, picture nanti saya suruh si dia upload. ngee.
2nov - balik Universiti Utara Malaysia :( aisemennn.
bakal bermulalah kehidupan yg busy sangat, kehidupan yg exam + meeting + assignment. issokey, thats call campus life. sabar saliza, you can do it dear ^^
so marilah semua, kita kemas beg,  kemas barang yg nak di bawak balik ke sana ><
kbai kluang, kbai orang-orang kluang * pada yg saya belum sempat hangout, sorry sesangat.
ada masa kita hangout okeyy.

adios, take care kawan-kawan.
assalamualaikum.