Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
Friday, September 28, 2012 | 0 Comments


wehuu. currently baru balik dari kelas. yeayy, nmpak tak muka penat tuu? :D
alhamdulillah, da mula selesa dengan keadaan dekat sini. ada lah sikit-sikit yg mcm hampeh ,tapi abaikan okeyy. tak pengaruhi and kita sendiri yg kena bijak handle tu semua. kehidupan yg semakin busy dengan mcm-mcm meeting. kalah YB. hik ^o^

hah ,mcm biasa. ramai akan ckap da jumpa sesiapa belum. FIRSTLY, i'm from johor came to kedah bukan bertujuan utk berpacaran atau selebihnya. cuma nak menuntut ilmu, nak jadi seorg mahasiswi yg berjaya, dapat first class degree. insyaallah, amin. buat masa dan ketika ni, hanya berkawan dengan mereka. yee, membe-membe suda. I'M NOT READY FOR A RELATIONSHIP. I NEED TIME FOR MYSELF. diorang ckap aku open. yee ,for sure. kejap aku dengan orglain ,kejap dengan orglain. tapi just going for lunch and etc. plus mereka hanyalah anak-anak buah aku. janganlah salah anggap okeyy :)

lately pergi kelas pun da pakai skirt labuh *ala-ala dressup najwa. da mula pkai seluar. lagi mudah sebenarnya nak bergerak memandangkan kelas semua jauh-jauh. tp i really love that moment. semua terkejar nak pegi kelas. hihi. and aku dressup pun bukan lah sebb nak publisiti atau ape. da nak buat cemana, aku mmg kepala gilaa sikit. kalau ada mood, mmg kemain. tapi kalau tak, HAHA. mmg korang pun pelik. 

and THE MOST IMPORTANT THING, aku da book tiket balik Kluang. yeayy !
24hb oct 2012 jam 9.15malam aku off to Kluang. lama lagi kan? HAHA.

eh okey la, seeyou. jaga diri yee.
assalamualaikum.