Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
one whole day with them :)
Wednesday, September 12, 2012 | 0 Comments
11.09.2012.
habis kelas pukul 12tengahari. pe lagi terus contact budak2 for meet and gathering. walaupun hujan, dengan berbaju kurung plak. itu bukan halangan. tak acii sungguh diorang takda kelas. ini tidak adil, ini tidak adil. T.T HAHA. so, meet diorang dekat DPP MISC. diorang tengah melantak. and bila da kumpul semua, tunggu bus. pe lagi. picture-picture lah. ni kewajipan kita orang la.

hah, da ada nama pun. by fb plak aku tulis,
Zizie Hamasaki. Robin Wan Persie II, Love Letter, Ashikin Mohd Aziz, Dea Saliza.

first time baru gerak naik bas from Universiti Utara Malaysia to Changlun, Kedah. ni tiket bas pertama aku sebagai orang Kedah and of course as student UUM :>

yaa, RM 2sahaja.

sesampai terus kami masuk Kompleks Changlun. membeli belah. alahai. cuma beli alat tulis and barang makan sikett je pun. aku beli file, thumbtack, card holder, carrie junior, yogurt ,nescafe and teh aje da rm32.50. haha. bankrupt lah kalau selalu mcm ni. belum lagi kalau shopping baju ke kasut ke .haha. lepas puas jalan- jalan. *ERR, actually aku rindu kluang. nak beli kasut tapi my taste takda dekat sini : / arghh, takpela. KLUANG . I AM REALLY MISSYOU </3
lepas puas jalan dan of course kepenatan, mcm biasa cari tempat makan. kata bulat kami memilih C Kopitiam. hala. mcm Kopitiam Kluang, Oldtown bagai aje. kat sini McD pun takda. RINDUUUU :* mungkin dekat Jitra ke Alor Setar ade kot, Changlun ni? hmmm. Marry Brown adela. hihi.

really enjoy spend whole evening with them <3 tak kering gusi. ketawa je lebih. haha. wish that this friendship everlasting. semoga semua-semua kawan sy ni berjaya dengan courses masing-masing. dekan tau semua? goodluck :) * plus ada seorang dalam picture ,Saidatul Nurul Atiqa my roomate.