Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
isu uum.
Thursday, September 13, 2012 | 0 Comments
kalau korang ni kaki youtube, isu universiti utara malaysia da tersebar secara meluas. ada yg mengandaikan baik dan ada jugak yg mengandaikan buruk. biasalah selagi nama pun manusia, kita tak boleh puaskan hati semua orang. aku ni sebagai mahasiswi mewakili student baru yg terlibat dalam orientasi pelajar semester 1 dalam majlis apresiasi seni hanya mampu senyum. speechless la. cuma mampu cakap ,
letakkan akal di hadapan emosi. jangan lah kita assume yg bukan dan buat konklusi pada hal yg kita sndiri tak tahu kesasihannya dan latar belakang kisahnya. be matured guys. we are old enough to think. bukan hanya menabur kata ikut suka hati kita. cukup ke dengan apa yg kita lihat? guys, dont judge a book by its cover. yg cantik tu tak semestinya cantik selama-lamanya. yg buruk pula tak semestinya akan buruk selamanya. things can change dear :)
okey fine. keadaan sekarang tengah hot dengan isu ni. and mcmbiasa akan senyap berlalu. time will heal. apabila meng-upload video sebegitu, ia menjejaskan ramai pihak. rasanya semua pihak. MPP, mahasiswa and mahasisiwi yg bakal kovo dll. ye, isu ini sebenarnya terlalu remeh. cuma sekarang ia berkait dengan isu 'gangnam style' maka sedikit sebanyak memberikan kesan kpd pelajar2. dan tak pepasal memberikan pandangan yg buruk ttg ipta.
sy mungkin tidaklah terlibat dlm video tu tapi sy mewakili pelajar batch semester 1 ,2012/2013. heartless. utk makluman, kami bukanlah hanya menghidangkan persembahan sebegini. kami diberikan tema persembahan yg tertentu utk kumpulan dpp masing-masing. masih ada nasyid, lakonan, tarian tradisional dll. tp mengapa video ttg gangnam style saja di-upload? biasalah. yg buruk tu laju je orang cerita, kalau yg baik? manusia kan :) dan isu ni sepatutnya takperlu lah nak diperbesarkan .take it easy. things can solve. ada medium-medium tertentu utk meluahkan rasa tidak puas hati tu. aku tak salahkan sape-sape. we are not perfect. but please, we are big enough. fikir dulu sebelum bertindak. kerana perkara da tak boleh di undur.