Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
# DI BUMI SINTOK
Sunday, September 23, 2012 | 0 Comments


kehidupan di bumi sintok, so far so good. insyaallah much much better after this.
perjalanan sebagai mahasisiwi bachelor pulak da mula menampakkan kesibukannya tu.
sebenarnya taklah busy mana. assignment pun setakat ni by group sahaja.
cuma terlalu byk perjumpaan, perbincangan ,dan event2 yg disertai.
sangat sangat perlu pandai utk bahagikan masa sebaiknya.
yela, kita semua dapat sama kan. 24jam. kalau orglain bijak bahagikan masa dengan study and bnde lain, why not kita? :)

alhamdulillah, da sikit-sikit adapt dengan keadaan sekeliling. best la.
ye, mungkin universiti utara malaysia ni jauh dari bndar, tepat sekali. 
and kuliah yg bermula dengan hari ahad hingga khamis pun agak keliru sikit. yee, da biasa set dalam mind ahad ialah hari istirahat rite? duduk sini mcm da lupa hari tahu? :D *melampau. tp serius.
tetapi utk hari jumaat dan sabtu, pun mmg tak rehat langsung.
ada je program utk budak-budak sem 1. sabar ajela.


yeayy ,dengan kad matrik. well well, kat sini pun kena punch kad kalau masuk kelas. hihi. hok aloh, mcm kerja pulak da kan? *rindu plak time keje kat parkson. buat punch kad ><
hoho. kat sini ,mcm mcm benda baru utk batch 2012/2013. bila dengar akak senior dok cerita, pergh. untungnya masuk UUM. sangat bertuah. terlalu byk kemudahan kpd kami :)
nak list? tak ter-list lah.

sedia maklum kot. aku mmg duduk luar kampus UUM. cuma ada 2 dpp aje duduk luar. dekat bukit kachi. 3km dr induk utama. setiap hari kena tunggu bus. and setakat ni belum lagi lambat. yee, yg penting masa tu peruntukkan betul-betul. dpp aku dikelilingi hutan. kalau bangun pagi, berkabus aje. cm duduk dekat cameron highland. sejukkk woii. serius ckap. hah da toksah jalan cameron la. cuma takda aih strawberry ^^

and alhamdulillah setakat ni kelas aku taklah padat sgt. masa ada mase utk snap-snap. haha. see the picture below okey :



and LASTLY, 25hb oct 2012, KLUANG WAIT FOR ME. I'M REALLY MISSYOU :3



# okey ,siap-siap nak pegi kuliah pulak .seeyou. jaga diri semua. assalamualaikum.