Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
09092012
Sunday, September 9, 2012 | 0 Comments


okey sedikit pelik sebab da biasa hari ahad berehat tetiba hari ahad kne pegi kelas -.-" kejutan minda tahu? ayoyo. tp sokayyy. kena belajar lah sikit - sikit adapt semua ni. insyaallah , Allah akan mempermudahkan segalanya. pengalaman kan yg mengajar segala-galanya. mengajar erti kedewasaan.

this is reality of campus life. apabila terpaksa berjalan, menapak hampir 2km utk ke kuliah. thats is normal. lepastu sasau cari air. hihi. maka ,sediakan lah air walau dimana anda berada.payung jangan dilupa. sediakan payung sebelum hujan :p AND paling takleh lupa bila tengok muka masing-masing yg masih blur untuk cari kelas. haha. yee, kelas kami jauh -jauh. ada yg takda gap. tp still boleh tukar masa tu biar jadi mudah sikit. take it easy beb. chill <3 pada hari pertama ni, masih rilek lagi. lect ada yg tak masuk. sepatutnya aku ada 3 kelas. tapi 1 je kelas yg macam full sikit. sikitt la. haha. dr satu jam setengah. da jadi 1jam je. pastu lect masuk 15minit je. then lect tak masuk. arghh. terimakasih lect. boleh saya balik bilik cepat. rehat :)