Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
# mari bersenyum
Friday, August 17, 2012 | 0 Comments
I AM SLOWLY OPEN TO THE REAL WORLD.

dekat dashboard semua entry pasal hari raya. ok. sikit je aku post.
alhamdulillah. bersyukur sangat diberi kesempatan menyambut bulan ramadhan. berkat bulan puasa ni jugak ,tak terhitung nikmat yg Allah beri. terlalu banyak. pejam celik jugak nak berakhir da bulan ramadhan. ahlan wahsahlan syawal :')
persiapan? berehhh. everything settle. luarbiasa sikit segala-galanya tahun ni. terlebih mcm-mcm. abah lah ni ,buli suruh cat hall rumah. msti rindu nak spend utk anak sulung dia lepasni da jauh. ibu plak, suka buli anak dara dia ni buat kuih raya tak sudah. hik. walau ape pun ,memang sangat-sangat aku simpan segala-galanya.buat peneman rindu dalam kejauhan nnti. ibu abah ,akak msti rindu :'( *ah ,sebakkk lagi.

kejayaan tak datang bergolek tanpa usaha yg berterusan :>
semoga cik siti norsaliza yg sorang ni sentiasa berusaha dan berusaha dr segala segi ,mencapai kejayaan demi kejayaan ,meraih segala nikmat yg tak terhingga .



oke, kadang-kadang terfikir juga pasal masedepan yg belum tentu kepastiannya. tapi redha sangat. ketentuan Allah akan tiba juga. andai sudah ketetapan dari-Nya, segalanya possible. memang takda apa yg mustahil. takda apa yg kebetulan. melainkan takdir dan ketetapan dari Allah. kita akan sedikit demi sedikit menyedari akan ujian demi ujian dr-Nya yg akhirnya melahirkan insan dan manusia yg matang dr segala segi.

andai diuji, sabarlah </3
andai diberi nikmat, bersyukurlah :')

tak semua benda kita akan dapat, so learn to let it go. insyaAllah, itu yg terbaik dan sgt terbaik da direncanakan :) past is past, let bygones be bygones .cheer. hee.

keadaan yg berlaku dengan izin Allah. belajarlah menerima ketentuan Dia dgn keredhaan, belajarlah menghadapi ujian dengan kesabaran.  ujian demi ujian adalah utk mematangkan kita juga. kelmarin itu pengalaman, semalam adalah teladan dn pengajaran dan jadikanlah kelmarin dan smlm sbg pedoman utk melalui ari esok yg mencabar :>

jangan menunggu dtgnya bahagia utk anda tersenyum ,tp tersenyumlah agar anda bahagia :')
selamat malam blog. selamat malam kawan-kawan. semoga hari esok lebih dan bertambah baik dari arini. insyaAllah.
assalamualaikum.