Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
# 1 Syawal
Sunday, August 19, 2012 | 0 Comments
assalamualaikum Aidilfitri. yeayyy ! <3

bangun pagi dengan mata yg rabak, yelah tdo lambat pastu kena bangun awal. haiya. tapi gagahkan juga, sebab rayeee lah bebb. haha. siap-siap mandi. siap-siap dengan baju kurung baru yg sama dengan ibu and angah. okey ,family this year purplish <3 wohoaa, dapat duit raya lagi lah walau umur da nak mencapai 20tahun .well well, awett muda ni :p ok la ,cmbiasa .aku tempek gmbar ajela yea. selamat menatap ,nak post mcm-mcm pun kesuntukan masa ohh. gambar menceritakan segalanya :')

he. ayokkk ,nmpak tak mata yg rabak tu? :p


ni betul, bukan main-main. aku tengah carik butang tu .angah sibuk nak snap :D


dengan cousin aku, syikin :)


budak kecik ni tak abes dengan duit rayeee ><"

ok, ni semua suasana belah ibu dekat Yong Peng plak :)


semua bermaafan :')


err, alololo :3


my family. sayanggg semua. akim ,angah, ibu dengan abah :*


hah ,nmpak tak .kereta ktorg jela yg da memenuhkan jalan tu.
mungkin atokk kne besakan jalan lepasni :D


mase kelam kabut lagi ni. candid.


keluarga besar seblah ibu :')


ni time semua tgh sibuk kemas barang nak konvoi :>


saya dan adik sedara. wuhuu ,tinggi lebih kurang je. kecik nya lah saya ><"

ok. tu sahaja. byk lagi pict tapi koleksi peribadi la. selamat hari raya aidilfitri warga blog semua :')
saya hari pertama syawal da demam. ohh tidakkkk!duduk rumah smpai sembuh lah nmpk gayenya :(
ok la ,alhamdulillah diberi kesempatan meraikan syawal bsme keluarga.semoga hari esok lebih baik dan hari esok diredhai Allah.insyaAllah. selamat malam,
assalamualaikum :*