Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
1 month more :')
Thursday, August 2, 2012 | 0 Comments
assalamualaikum.

pejam celik pejam celik da habis bulan julai. * welcome sweet August.
terlalu sangat pantas la.
perjalanan hidup pun semakin sedikit sedikit berubah .
mcm-mcm terjadi dalam sekelip mata.
dari pelajar sekolah menengah ,then pelajar sekolah menengah tinggi lepastu kehidupan dekat universiti plak .mcm-mcm pengalaman lalui ,yang bagi peranan besar ,yang peranan kecik .sedikit sebanyak mempengaruhi la :)
well ,its okey .yg penting bersedia menghadapinya.
bila da sedia takda lah mcm down sangat kan <3

semakin tiba masa,semakin rasa nerous plak .
alahai saliza nervous kenape plak ? = ="
okey la .lagi lebih kurang sebulan je dekat Kluang ,Johor Darul Takzim sebelum fly to Kedah Darul Aman. dari org selatan ,jadi pulak org utaraaa naa.

okey ,first sekali of course lah ibu dengan abah .yela ,anak sulung dia selama ni membesar depan mata ,aleh2 hilang. kejutan jugak la kan? :D
hala ibu abah ,Kedah tu bukan jauh pun *konon.haha
abah bising jugak la ckap cemana dia nak jenguk selalu .terpaksa lah turun Kluang selalu :p
hah terang lagi bersuluh kan? ni baru pegi belajar.
lum lagi kalau aku kawen. jangan tak kasik aku kawen suda.
tak pun lepas kawen, abah da siap2 carik kan rumah2 yg dekat .choii.
*eh ,drama lebih la aku ni :p

perasaan ,cket nervous. tak pernah merantau jauh,
its okey, get ready dear. take it as your experience oke ? you can la :3

cik siti norsaliza bt jamidin ,
almost 20 years old ,
insyaAllah will coninue study as bachelor of business administration ,
in universiti utara malaysia ,sintok ,kedah
:)