Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
single doesnt means always available :)
Sunday, February 26, 2012 | 0 Comments
* mood sedih cket ,tapi masih stabil :)

melupakan seseorang yang pernah hadir dalam hidup tak semudah dgn kata - kata .
kerana .... tanpa sedar ,bayang2 tu tetap akan dtg dn terus menghampiri .
hmm ,abaikan selagi mampu :)
sedar tak sedar ,dah lebih setahun menjauhkan diri dari memikirkan hal tentang perhubungan .suatu relationship memerlukan persediaan dari segala macam segi .dan rasanya xmo lah terlalu tergesa memegang status tu ...
Dear Heart , Fall in love when you're ready, not when you are lonely ..

biar lah perasaan tu dtg sendiri :) no pressure ,no force .FULLSTOP !
pernah rasa dah ready untuk mencintai dan dicintai ,cuba bukak hati utk terima kehadiran seseorang .
tapi rasanya ,mereka belum ckup untuk bantu aku hilangkan pelan2 kisah lalu tu .they not suitable for me :)
okeyy ,
I  Am too CHOOSY .yes ,I am single and you are gonna have to be amazing to change that ^^
# I could not fond someone for replacing him in my heart ...hmm ,dulu .meaningful punya relationship sebb pestime accept dengan rasa kehendak yg tinggi .lain perasaan ketika tu = ="

-konklusinya ,cket trauma utk terima seseorang .byk side effect .mampu ke nak lalui sebarang kemungkinan lagi ,cukup kuat ke .hmm ,dont worry .Allah knows best :)
da ada seseorang yg da ditakdirkan utk aku ,mnjadi pemilik tulang rusuk kiri ni .
insyaAllah ,btul masa ,he will come :')

-okeyy ,msti ramai ckap .alahaiii saliza .benda senang mcmtu punn susah ke .,this is officially my first time experience :) and YOU .ckap senang la .ce ampa dduk sini ,hadapi sendiri ape yg ceqq lalui .hentah2 ampa punn ter-ketaqq nak face it .things are easier said than done :) ehh ,awat ceqqq ckap utaraa ? :D

-BTW ,thankyou a lot buad mereka yang tak putus kasik advice + semangat mse ceqq downn dlu .jasamu dikenang .ILYMTW :-*


alhamdulillah ,dekat hubungan kami .walau tak erat mcm dlu ,tp bersyukur masih baik :) tiap kali tetibe teringat dea ,cuba abaikan perasaan tu .tapi soon msti got text from him .OMMY !
dea skod diari aku ke ? :p mcm memahami je perasaan org di sini .haiyaa .
-some people are meant to fall in love each other ,but they not meant to be together .
HHA .yeayyy .saya dalam kategori itu :)
siapa pun dea ,dimana pun dea ,semoga Allah menjaga dea dgn penuh kasih sayang-Nya .kasih Allah luas melebihi segala - galanya .

NO , I AM NOT SINGLE .
I AM IN A LONG DISTANCE RELATIONSHIP BECAUSE MY BOYFRIEND LIVE IN FUTURE :)


salam sayangg ,jaga diri semua .
semoga ari2 ceria mcm astro ceria :')