Bε My GirL.


owner


a girl. no matter how many times she denies it, she will always remember every detail, every moment, every piece of the memories.

Tagboard


Credits

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Wana and AtinVIP . Cute icon from Pixel.
PENGANGGUR TERHORMAT
Sunday, January 8, 2012 | 0 Comments
assalamualaikum :)
hello awk semua .sehadd dak ? huii ,cuaca kat Kluang saat ni .
mendung aje awal pagi .tdo punn sedappp ^^ HHA .

WELL ,semua sedia maklom aku sekrg menganggur .ohyea ,tanam anggur sdn bhd :DD HHE ,oke .serius .agak bosan pun yea dok uma .aku bukan lah pemalas sgt .ade jugak apply carik keje kat area taman intan .tpy tkda .maklom la ,mid month kan .semua full di isi budak2 lepasan spm and stpm yg da carik awal .aku lak ? ketika tu sedg syok berjalan - jalan cuci mata kat KL .hm ,menyesal pun iye kdg2 ,tp tkpa .
ade hikmah mungkin ! HAH ,hikmah nya .aku dok uma .main game ,makan dn tdo ! :DD untungla dapat gemuk lepasni .hihi .
aritu ,aku p isi borang kfc ,tpy smpai ni tkda pun call aku .NOW , baru balik dr interview kat giant tman intan as budak cashier :) tp ,tkda kosong .abg yg interview tu pun mcm nak ngorat aku ,sungguh rasa ta selesa >< memula dea ask aku bape tahun lepastu ta pcye aku ni 20tahun ! HHA ,smpai aku pun TER-keliru kejapp .aku pun ta pcye aku da 20tahun .HHE .sungguh tua nya =p okeyy ,masa interview dea just ask ,ERR .uma kat mane ,pi keje kang sape antar amek .dlu keje kat PARKSON sbgai ape ,lama ta .and kat borang tu ,ade kne isi anggaran gaji .oke ,aku isi aje la 600++ .HHA :DD 
## WELL ,mak tkda sbgai panduan so mmg isi sukesuki hatyy .haha .letak je gaji cmtu sebb b4 ni keje parkson mmg gaji cmtu .basic kan ? abg tu ckap ,first time dea interview budakk .ade budak isi ++ cmtu .okey aku tergelak skejap .malu pun iye ,salah ke .HHE .abg tu ckap .b4 ni budak2 tinggalkan aje ruangan tu .lepastu dea bebel about experience dea interview budak and ckap aku bagoss la da letak anggaran gaji .da tau hak sndri .HHE ,oke ,sungguh aku lega mase tu :)
then dea ask ,aku STPM amek subjek ape .ohhyea ,only PA ,business ,seni and bm ^^ oke ,lepastu part pendidikan plak .dea tnya aku skola mane bagai ,nak apply U mane ,result trial stpm plak .aduihh .ligat otak aku berkejaran dok pkir dan refresh result .lupe la ade bape A semua .cehh ,mcm byk A's aje :D only 1A 1B- 1B ,1C kowtt ,tp dea ask pointer plak .oke ,dgn yakin aku jawab , 2.84 :) ERR ,eleh dea plak cm terkejut .aku da panik .teruk sgt ke ? dalam haty da malu gila .abg tu leh plak ckap cmni , 
" abg plak segan nak amek adek keje ,dalah pandai .ni trial da dapat mcmtu ,nnti yg sebenar msti dapat 3pointer lebih ." 
OKEYY ,aku terdiam .dlm haty ,seribu tanda tnya . :DD kenapa ? salah ke nak timba pngalaman ? aduihh .serabutt = = tapi lepastu dgn rendh dri aku bebel ckap trial mcm senang cket dr the real one stpm ,now tawakal aje :) tp dlm sudut haty ,aminn tak terkata .mmg wish dapat 3pointer something .3.50 ke . aminn :)

oke ,aku nak bebel pn byk .mmg mcm - mcm happen -.-
tp malas :D
.
.
.
.
.
.
.

lastly ,abg tu mntk IC aku .nak photostat .HHA .oke ,malu lagik .dea ckap IC muka lain :D ERR ,IC muka time budak drjh 6 tuu ^^ hehe ,terserlah kebudakan nya .okey ,HHA .seblum kua .dea kap ,ape - ape nnti dea call law cashier ade kosong :) and sempat tu jeling borang aku tgk no handphone ! -.- HHA ,siapp ckap .hah .no tipon pun cantekk da .oke ,lepastu aku pun kua dr office ^^

## konklusinya ,aku menganggur lagi la .hnya makan ,tdo ,tgk movie ,main PSP ** rembat akim punya .haha .budak p skola ,aku plak main -.- okey ,tu aje kowtt :) 
byk lagi aku nak post ,tp next time oke sebb ibu da mule bising aku dok online dr pagik smpai malam aje :DD HHA .oke kawan - kawan ,ketemu lagik di ruangan entry baru .
assalamualaikum :)